• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Azután (Blu-ray)
Azután Hereafter
- 4%
Szállítható: AZONNAL
6.690 Ft
Eredeti ár: 6.990 Ft

5-10 db. van raktáron


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Ezt a terméket legfeljebb 10 napig tudjuk félretenni!

George (Matt Damon) amerikai munkás, akit gyerekkora óta különleges kapcsolat fűz a holtak világához. Marie (Cécile de France) francia újságíró, akinek egy halálközeli élmény alapjaiban változtatja meg a gondolkodását. Marcus (Frankie és George McLaren) londoni iskolás, aki a hozzá legközelebb álló személy elvesztése után kétségbeesetten keresi a válaszokat az őt gyötrő kérdésekre. Miközben mindhárman az igazságot kutatják, útjaik összefutnak, életüket pedig örökre megváltoztatja a meggyőződés: a halál nem a vég, létezik az „azután”. A felejthetetlen történetet az Oscar®-díjas* Clint Eastwood rendezte a kétszeres Oscar®-díj-jelölt* Peter Morgan forgatókönyvéből. A filmben olyan színészeket láthatunk még, mint Jay Mohr, Bryce Dallas Howard, Marthe Keller és Derek Jacobi.
Stúdió:
Játékidő:
129 perc
Gyártási év:
2010
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- angol - DTS-HD
- német - 5.1 (DD)
- francia - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, holland, lengyel, német, norvég, román, svéd
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Dokumentumfilm - AZ EASTWOOD-FAKTOR – BŐVÍTETT VÁLTOZAT MOST ELŐSZÖR HD FELBONTÁSBAN! Az átfogó egész estés portréfilmben a színész/rendező saját szavaival vall pályafutásáról, többek között a Warner Bros.-hoz fűződő több mint 35 éves kapcsolatáról - MAGYAR FELIRATTAL
 
Dokumentumfilm - AZ AZUTÁN TITKAI CLINT EASTWOODAL ÉS MATT DAMONNEL Lépjen a szkeptikusok, parafenoménok, médiumok világába, akik a halál utáni élet lehetőségét vizsgálják, és ismerje meg az Azután készítésének titkait a témákat körbejáró kisfilmek segítségével - MAGYAR FELIRATTAL
Átlagos értékelés:
K
értékelése:
2011. jún. 5. - 2:40
Eastwood filmje ismét jól sikerült annak ellenére, hogy lassú folyású film halk és félszavakból összetett dialógusokkal.
Különös volt az emberi sorsokat követni, talán emiatt lehetett volna hosszabb. Nem tudom, hogy ki vetette össze a Hatodik érzékkel, de aki olyasféle filmet akar látni, az csalódni fog. Eastwoodot nem érdekli a halottlátás, a cunami. Egyetlen dolgot akar újra és újra elmondani. Az emberi kapcsolatok isteni természetét és emberi motivációit kutatja, saját kételyeit, félelmeit, reményét és hitét akarja örökül hagyni.
Eastwood még a háborús Odüsszeiájában is az életről, az emberi mivoltunkról szól, nem a harctéri kataklizmáról.
Ezért jó ez a film, melyben van gondolat, szellemi és lelki emelkedettség, ügyes elmélkedő játék az emberi sorsokról, a személyiség képlékenységéről.
10 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással
Marcell
értékelése:
2011. máj. 23. - 8:08
Szombat este láttam, és azt kell mondjam, nem értem a fanyalgókat. Clint Eastwood ismét remekművet alkotott. A film elején van egy szökőár, amelynek kivitelezése Eastwood-osan művészi, nem pedig Michael Bay-esen bombasztikus. Amúgy az egész film ilyen: visszafogott, lassú, emberi és csodálatos.
A 3 történetszál közül az egyik egy francia nő története, aki az angol verzióban (is) végig franciául beszél. Ez nagy bátorság volt a rendezőtől, hiszen az amerikai közönség nem szeret feliratot olvasni. Az extra tartalom egyik dokumentumfilmje ki is tér erre.
A bőséges nyelv- és feliratválaszték mellett extraként kapunk egy másfél órás dokumentumfilmet Eastwood Warner-es munkásságából, valamint kb. 10 kisfilmet a film elkészítéséről és a történet misztikumának valóságalapjáról; valamint maga Clint Eastwood is megszólal jó néhányszor.
Összességében: Eastwood ismét nagyot alkotott az utóbbi évek legszimpatikusabb főhősével (Mat Damon figurája), gyönyörű, átgondolt jelenetekkel és dialógusokkal, vagyis aki kihagyja, magára vessen. A BD-változat bőven megéri az árát.
6 látogatóból 5 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
95%

4 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (3)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: