• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Egy becsületbeli ügy (Sony Klasszikusok 10.) (DVD)
Egy becsületbeli ügy (Sony Klasszikusok 10.) Few Good Men, A (Sony Classic Movies)
- 33%
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
Eredeti ár: 1.490 Ft

Már csak 3 db. van raktáron


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Rob Reiner (Tortúra, Harry és Sally) a rendezője ennek a drámai, feszültségtől vibráló filmnek, amelynek meggyőző erejéről a sziporkázó Tom Cruise, a villámló tekintetű Jack Nicholson és a harcias Demi Moore gondoskodnak.
Daniel Kaffee (Tom Cruise – Tágra zárt szemek, Mission Impossible filmek) ügyvéd a haditengerészetnél, de a tárgyalóterem padlóját még nem érintette a lába. Lustasága miatt az alkut részesíti előnyben a tárgyalásos megoldással szemben. Az ügy, amivel most szembe kell néznie azonban különleges eset, amely alapjaiban változtatja meg hozzáállását. Két tengerészt társuk, Santiago közlegény megölésével vádolnak. Kaffee és Galloway (Demi Moore – G.I. Jane) rájönnek, hogy a szálakat felsőbb szintről mozgatják, a legfőbb bábmester pedig Jessep ezredes (Jack Nicholson – Lesz ez még így se!). A halott fiú egykori elöljárójára látszólag segíti a nyomozást, de keménysége valójában szinte megközelíthetetlenné teszi mind őt, mind pedig az igazságot...
Stúdió:
Játékidő:
132 perc
Gyártási év:
1992
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - Surround (DD)
Feliratok:
bolgár, román
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: