• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A rítus (DVD)
A rítus The Rite
- 78%
Szállítható: AZONNAL
699 Ft
Eredeti ár: 3.190 Ft

Már csak 1 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Ebben a természetfeletti thrillerben egy hitében megrendült ifjú papot (Colin O’Donoghue) a Vatikánba küldenek az ördögűzés tudományának elsajátítására. A kétkedő Michael a legendás Lucas atya (Anthony Hopkins) mellé kerül, aki már több ezer sikeres ördögűzést végzett. Hiába azonban a több évtizednyi tapasztalat, a legújabb eset még Lucas atya képességeit is meghaladni látszik. Michaelt a gonosz példátlan tombolása, a tudományosan megmagyarázhatatlan jelenségek arra indítják, hogy megkérdőjelezzen mindent, amit korábban gondolt és hitt...
Stúdió:
Játékidő:
109 perc
Gyártási év:
2011
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, cseh, héber, portugál, román
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kimaradt jelenetek - - MAGYAR FELIRATTAL
Átlagos értékelés:
aakkooss2
értékelése:
2011. jún. 21. - 0:00
Nagy csalódás számomra. Hihetetlen okafogyott, ostoba vallási-horror. Azon kívül, hogy szellemiségében, mondanivalójában közhelyes/sekélyes, a mûfajhoz semmi additívat nem tesz hozzá. A taknyos hitetlen pap története a csini újságírónôvel némiképpen kizökkentett abból a hitembôl, hogy manapság igazi átütô sikerû,erejû horror születhet. Egyszerû, kommersziális hollywoodi gagyi (rengeteg klisével) szépen ízlésesen becsomagolva. Semmi bonyolultság, összetettség, utalás, nehogy megterhelje a vízfejû popcorn közönséget. Még Hopkins jelenléte sem tudja elfedni ezt a kidolgozatlan, ötlettelen elképzelést, koncepciót. A film készítôi között számos magyar közremûködött - egy igazán a súlytalanságban lebegô produkciót megalkotva. Egy nagy UNALMAS szar, gratulálok. A 3 ezres piaci árhoz külön.
8 látogatóból 4 értett egyet ezzel a hozzászólással
Freddy
értékelése:
2011. júl. 1. - 22:50
>>SPOILER VESZÉLY!<<

Csak csatlakozni tudok azok táborához, akiknek tetszett a film. Valóban nem egy világmegváltó klasszikus, de még a számos klisé ellenére is kiemelkedik a nagy átlagból.
Eleinte - őszintén szólva - eléggé untam, de aztán az első ördögűzés meghozta a kedvem. Ezután pedig csak fokozódik a feszültség, és le sem áll a mozi végéig, még ha eléggé kiszámítható is, ami történni fog.
Habár számos ördögűzős filmet láttam, de rám elég nagy hatással volt az öszvéres jelenet, illetve mikor Hopkins-t megszállja a démon, nem féltem, de beleborzongtam, amit kevés film tud elérni nálam ebben a témában.
Az események megközelítése pedig szintén tetszett, az ateista, kétkedő pap szemszögéből bontakozik ki előttünk minden.
Ami viszont nem jött be, az az őt játszó színész, eleinte azt hittem csak a szinkron borzalmas (mintha felolvasná valaki a szöveget), de eredetiben sem sokkal jobb, szal mellényúlás volt őt választani, szerintem.

Összességében egy remek mozit láttam, amit én biztos, hogy meg fogok venni.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
63%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (2)
41-60%
 (0)
21-40%
 (1)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
romantika
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: