• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Hopp (DVD)
- 69%
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
Eredeti ár: 3.190 Ft

Már csak 4 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
A kötelesség azt diktálja, hogy vegye át a családi bizniszt, pedig őt semmi más nem érdekli, csak a rock’n’roll! Feladata elől menekülve a pelyhedző fülű Húsvéti Nyuszi (eredeti hangján Russell Brand) Hollywoodba utazik, hogy álmait valóra váltva sztárdobossá legyen, itt azonban összehozza a sors az állástalan Freddel (James Marsden), aki szintén légből kapott álmokat hajszol. Miközben Fred a világ legrosszabb vendége mellett kénytelen-kelletlen ellátja a házigazda szerepét, a Húsvét komoly veszélybe kerül, és kettejükre olyan kalandok várnak, melyek végén talán végre a fejük lágya is benő.
Stúdió:
Játékidő:
91 perc
Gyártási év:
2011
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- német - 5.1 (DD)
- görög - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, görög
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Korhatár nélkül megtekinthető
 
Kisfilm - A Hopp világa - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Minden, amit a filmről tudni érdemes Cody Simpsonnal - MAGYAR FELIRATTAL
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2011. aug. 15. - 23:02
Részemről elég ferde szemmel nézek arra a mostanában eldurvuló trendre, aminek eredménye, hogy a filmek, főleg az animációsok már annyira mindenkihez akarnak szólni, 0-99 éves korig, hogy igazából nem szólnak senkihez. A gyerekek a popkulturális utalások sokaságával nem tudnak mit kezdeni, és zavartan feszengenek a székben, ahogy a felnőttek egy része dől a nevetéstől, akik viszont a színes-szagos-gügyögős teletubbie-életérzéstől kaphatnak heveny csömörrohamot.

Ennek a két halmaznak a (nehezen elképzelhető) metszetében csücsül Fred, a Hopp "emberi" főszereplője, akiről naiv pillanataimban még feltételezem, hogy az írók általa kívánták az Y-generáció, a kallódó későhuszasok-koraharmincasok problémáit megfogni és feszegetni (nyilván minden gyerek tövig rágja a körmét izgalmában egy ilyen témára), józanabbakban azonban csak egy szuperinfantilis, bohóckodó kretént látok, akire egy csokor retket nem bíznék, nemhogy gyereket (még a vásznon keresztül sem). Nála még a vagány Husi is "emberszabásúbb", arrogáns, pimasz és öntelt stílusa viszont annyira irritáló, hogy húsz perc után a nyúlpörkölt zamatának emlékébe menekültem előle (Pumukli jutott róla eszembe, de Husitól Éder mester két nap után belefejelt volna a frissen gyalult asztallapba).

Ezen kívül kár a Hoppért, mert e kettő (hozzácsapva még a mexikói/spanyol munkafelügyelő csibét, aki talán nyúllá is műttette volna magát, csak hogy leküzdhesse a kisebbrendűségi komplexusait, és hogy Husipapa örökébe léphessen) nélkül egy kellemesen "cuki" húsvéti filmről van szó, olyan pozitív meglepetésekkel, mint az elején a csokigyár bemutatása, a végén a szánkós jelenet, a Hasselhoff-kikacsintás vagy Kaley Couco. A dagi csirke például imádnivaló; inkább építették volna rá a filmet...

Röviden: Félanimációs filmként, leszámítva a két főszereplő bicskanyitogató stílusát, tulajdonképpen nézhető. Azonban nem tudom nem észrevenni azt a riasztó jövőképet benne, ahol a gyerekek arra a kérdésre, hogy "Mi szeretnél lenni?" már nem is azt mondják, hogy "topmodell" meg "trashreality-celeb", hanem hogy "húsvéti nyúl".
3 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: