• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Öt könnyű darab (Sony Klasszikusok 14.) (DVD)
Öt könnyű darab (Sony Klasszikusok 14.) Five Easy Pieces (Sony Classic Movies)
- 33%
Szállítható: BIZONYTALAN
999 Ft
Eredeti ár: 1.490 Ft  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Az addig ismeretlen Jack Nicholsont a Szelíd motorosok tette sztárrá. Ezt követően barátja, Bob Rafelson rendező testre szabott szerepet kínált számára az Öt könnyű darab főszerepével. A siker nem maradt el: 1970-ben Oscar-díjra jelölték a legjobb férfifőszereplő kategóriában.
Robert Dupea (JACK NICHOLSON) zenész-értelmiségi családból származik. Briliáns zongorista tehetségként tartják számon, ám ő hátat fordít családjának és kispolgári karrierjének. Alkalmi munkákból él, barátnőit úgy váltogatja, mint más az ingeit. Eltemette magában a gyengéd érzelmeket, hirtelen haragú, mogorva férfilett belőle.
Éppen olajfúró munkásként dolgozik, mikor értesül édesapja halálos betegségéről. Hazatérve találkozik zongoratanár testvérének tehetséges tanítványával, Catherine-nel (SUSAN ANSPACH). Beleszeret a finom lelkű nőbe, és hatására megkérdőjelezi egész addigi életét.
Nemcsak Nicholsont, a filmet is Oscar-díjra jelölték, és KAREN BLACK alakításával elnyerte a New York-i Filmkritikusok díját.
Stúdió:
Játékidő:
94 perc
Gyártási év:
1970
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - Surround (DD)
Feliratok:
magyar, angol, román
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: