• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Béres Alexandra: Most! (DVD)
Béres Alexandra: Most! Béres Alexandra: Most!
- 50%
Szállítható: AZONNAL
1.490 Ft
Eredeti ár: 2.990 Ft
Egyéni kedvezmény nem érvényesíthető ennél a terméknél!

5-10 db. van raktáron
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
Rendező:
Szereplők:
Szinte hihetetlen, de már húsz éve vagyok a fitnesz szakma színpadán, élem át e szuper világ folyamatos megújulását, lüktetését, fejlődését! „Útközben” pedig elmúltam negyven éves is, két gyermekes családanya lettem. Meg mertem volna esküdni, hogy az online videó megosztó felületek elsöprő térhódítása miatt nem forgatok már több DVD formátumú mozgásanyagot, soha nem készül már olyan “kézzelfogható” filmem, amit viszont láthatok a polcokon, megnézhetem a borítóját is!
Tévedtem! Oly sokan kérdezősködtek, érdeklődtek az új anyag megjelenése kapcsán, hogy eldöntöttem: a kettős és kerek évfordulót olyan kiadvánnyal ünneplem meg, amelyben negyven kedvenc, gimnasztikus, zsírégető gyakorlatomat adom át Neked. Még egyszer, utoljára készítek egy „békebeli” DVD-t, mielőtt visszavonulót fújnék ebből a digitális világ tükrében már idejét múlttá váló formátumból.
S hogy miért pont ez lett a film címe? Azért, mert – az évek múltával – még határozottabban vallom: a változásért azonnal kell tenni, nem holnap, hanem „Most”!
Játékidő:
55 perc
Gyártási év:
2017
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
Feliratok:
HIÁNYZÓ ADAT
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
Korhatár:


Korhatár nélkül megtekinthető
 
- Extra nyújtás, Így készült a Most!

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: