• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > A 30 napos hit-tisztítókúra - Újítsd meg elmédet, tisztítsd meg testedet, gyógyítsd meg lelkedet! (Könyvek)
Laura Harris Smith
A 30 napos hit-tisztítókúra - Újítsd meg elmédet, tisztítsd meg testedet, gyógyítsd meg lelkedet! nem ismert
- 15%
Szállítható: KB. 5-8 NAP
3.043 Ft
Eredeti ár: 3.580 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Újraindítógomb a tested, az elméd és a lelked számára! Laura Harris Smith, a testi-lelki egészség szakértője, aki egyébként okleveles táplálkozási tanácsadó is, nemcsak a testet, de az elmét és a lelkedet is célba veszi ezzel a forradalmian új, úttörő jellegű tisztítókúrával. Napról napra, imáról imára szembesülsz 30 elterjedt hit-méreganyaggal: olyanokkal, mint a kétely, a csüggedés, a harag; és megszabadulsz tőlük. Az egyes napokhoz tartozó egyszerű, fizikai méregtelenítés adott szervekhez köti az eltávolítandó hit-méreganyagokat, így a 30. nap végére eléred a teljes testre kiterjedő megtisztulást. Sok-sok receptet találsz a saját konyhádban is fellelhető összetevőkből álló finom turmixok, levesek, ivólevek és főételek elkészítéséhez. Van egy külön rész a zöldséggyűlölőknek is! Ismerd fel az összefüggést a testi és a lelki egészség között, és kezdd el jobban érezni magad testileg, érzelmileg és lelkileg egyaránt!
Kiadó:
Új Remény Alapítvány
Oldalszám:
266 oldal
Gyártási év:
2017

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: