• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Új utakon Paulával és Paullal - Mit Paula und Paul auf neuen wegen - Szórakoztató olvasmány 1600 szóval (Könyvek)
Kugelstadt-Tábori Judit
Új utakon Paulával és Paullal - Mit Paula und Paul auf neuen wegen - Szórakoztató olvasmány 1600 szóval ÚJ UTAKON PAULÁVAL ÉS PAULLAL/MIT PAULA UND PAUL A
- 15%
Szállítható: KB. 3-6 NAP
2.023 Ft
Eredeti ár: 2.380 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Könnyített olvasmány 1600 szóval felnőtteknek és fiataloknak. A kiadvány újdonsága a német szövegek magyarral való egybevetése, ami a szótározás nélküli folyamatos olvasást könnyíti meg. A Nyelvtanuló tudását, beszédkészségét szórakoztatva fejlesztik a társalgási nyelv szófordulatai és szólásai, gyakorlati és országismereti információk. A szövegértéshez, a szókincsbővítéshez és nyelvtani ismeretekhez kapcsolódó feladatsor a nyelvtudás elmélyítését segítik. Ideális mindenkinek, aki itthon tanulja a nyelvet, vagy a német nyelv, kultúra barátja. Az olvasmány egyes részei önmagukban is egészet alkotnak, az előzmények ismerete nélkül is könnyen követhetők.
Kiadó:
Librotrade Kft.
Oldalszám:
74 oldal
Gyártási év:
2017

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: