• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Motel 3. (DVD)
Motel 3. Hostel: Part III
- 86%
Szállítható: AZONNAL
490 Ft
Eredeti ár: 3.490 Ft


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
A vérfagyasztó MOTEL sorozat harmadik részében egy Las Vegas-i legénybúcsún mulató négyfős baráti társaságot két szexi konzumnő csábít magával a várostól távol eső magánpartira. De legnagyobb rémületükre őket nem mulatni hívták: egy válogatott kínzásokban bővelkedő perverz játék szenvedő alanyainak kellettek: a városi elit vadászklub tagjainak jóvoltából a legszadistább vendéglátás vár rájuk.
Játékidő:
84 perc
Gyártási év:
2011
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
 
Audiókommentár - Scott Spiegel rendező és Kip Pardue közreműködésével
Átlagos értékelés:
Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. ápr. 3. - 16:26
Nem is hallottam addig a 3. részről, míg fel nem röppent a hír, hogy megjelenik DVD-n. Mondjuk így megnézés után, már nem is csodálom, hogy a mozikat elkerülte, annak ellenére, hogy a legkevesebb hentelés ebben a részben van. Talán ezért...

Nos, bevallom őszintén, hogy nekem az előző két rész tetszett, nem feltétlenül a sok kegyetlen és értelmetlen gyilkolás és kínzás, hanem inkább a történet, és a megvalósítás. Eli Roth szerintem érezte a műfajt, szóval sajnáltam, hogy ezt már nem ő rendezte. Szóval olyan lett ez a film, amilyen... Már a főcímnél megütköztem, hogy a narrátor bemondta, Motel: 3. rész. Miért 3. rész? Nem inkább simán Motel 3.? Annyira zavaró ez, hogy harmadik rész, mintha ez egy trilógia lenne, és így állna össze a történet, de magán az elrabláson és kínzásokon kívül az ég világon semmi köze sincs ez előző két részhez. Csak az Eli Roth által kitaposott ösvényen megy tovább a film, de az, hogy harmadik rész, szerintem marhaság.

A történet a szokásos. Fiatal srácok, buli, megvezetés, becsapás, elrablás, kínzás, gyilkolás. Elite Hunting. Ne várjunk túl sokat a filmtől, a legkevesebb vér ebben a részben van, és szerintem a sztoriban akadnak hiányosságok. A szereplők egytől-egyig amatőrök, de így legalább nem az ő hibájuk a film bukása. Nem tudok túl sok jót írni a filmről, csak rosszat, így inkább meghagynám másnak az élményt, hogy egyedül szembesüljön a film adta unalommal. Pár pozitívum azért akad. SPOILER A kínzások módja, és a fogadások újdonsága. Ez tetszett, hogy végre egy igazi elmebeteg fogadás szemtanúi lehetünk, ahol sok perverz és őrült ember arra fogad, hogy éppen mi okozza majd szerencsétlen áldozatuk vesztét, és hány perc alatt.
A másik a slusszpoén a végén, de talán várható volt. SPOILER VÉGE

A DVD kiadás, hát, hogy akarja magának kifejezni... :)
A kép elég éles és egy Full HD TV-n még nem mindennapinak is mondanám, a hang elég jól szól, a szinkron pocsék lett sajnos. Annyira szarul találták el a hangokat, hogy fájdalom volt minden egyes szó.
Az audiokommentárt, mint extra (egyetlen!!!) nem hallgattam meg, de ezek után, már szerintem inkább zenét hallgatok 80 percben.

A kiadás abszolút nem éri meg a pénzét, talán a felét igen.

Rajongóknak és a sorozat gyűjtőinek ajánlott!
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással
Kiss Béla
értékelése:
2012. ápr. 3. - 17:54
Az első két rész a polcomon van, a horror filmek között, közvetlenül a Kabinláz mögött sorakoznak. Mivel mindhárom Eli Roth kezemunkája. Aki szerintem az új horrorgeneráció egyik kiemelkedő alakja. Bár mostanában nem tudom, hogy mivel foglalkozik. Na mindegy. Tehát az első két Motel film még hatásos volt, rám főleg az eredeti (első) volt nagy hatással. Emlékszem éjszaka néztem, és a film második felétől a szar is megfagyott bennem. Pedig már láttam egyet s mást. Másnap megnéztem mégegyszer, néhány ismerőssel, és akkor is ütött. A második már nem volt ilyen hatással rám, de szintén jól sikerült horrorfilm, profibb és ötletesebb mint az első. Ez a harmadik meg... már nem is emlékszem rá, pedig nem rég láttam. Egyszerűen szemét, teljesen felesleges, bóvli. Az én szememben csak két része van a Motelnak, ez csak egy melléktermék, salakanyag.
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
48%

4 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (2)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: