• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Az elit alakulat (6 DVD) (kartondobozos változat) (DVD)
Az elit alakulat (6 DVD) (kartondobozos változat) Band of Brothers
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
 • Ebben a csomagban kapható
 • Alkotók
 • Leírás
 • Részletek
 • Kritikák

   1945 júliusában a fáradt Richard Winters őrnagy teste alámerül az Alpok gyönyörű hegyei között fekvő kristálytiszta Zeller See vízébe, behunyja szemét és emlékezik…

   Hihetetlen úton jutott idáig, a béke idilli szigetéig bajtársaival. Ütötten-kopottan érkeztek, mindenkin mély sebeket ejtett a hosszúra nyúlt háború.

   Néhány rövid képsor erejéig 55 évvel később, a 2000. évben láthatjuk a veterán amerikai katonákat, akikről ez a monumentális tévésorozat szólni fog. Ezek a férfiak az Egyesült Államok hadtörténetének legendás alakjai, az elit alakulat tagjai.

   Az Easy Company, ahogy becézték maguk között. Hivatalos és teljes nevén a 101-es Légi Deszant Divízió 506-os Ejtőernyős Gyalogsági Ezrede. A sorozat eredeti címe szerint a Fivérek Csapata.

   Stephen E. Ambrose megtörtént eseményeket feldolgozó bestsellere alapján az HBO elkészítette minden idők legköltségesebb és leglátványosabb tévésorozatát, amelynek minden epizódja vetekszik látványban, izgalomban, színészi és rendezői teljesítményekben bármelyik komoly mozifilmmel!

   A tízrészes sorozatban a nézők a lehető leghitelesebben, a különleges kameramozgásnak, videótechnikának és az elképesztő trükköknek köszönhetően szinte dokumentarista jelleggel élhetik át a második világháború eseményeit, az Easy Company katonáinak szemén keresztül, a kiképzéssel kezdődően a Normandiai partraszálláson keresztül egészen a náci Németország kapitulálásáig.

   Természetesen a Schindler listája és a Ryan közlegény megmentése után nem csoda, hogy ez a világszerte óriási közönségsikerrel vetített sorozat Steven Spielberg és Tom Hanks közös produkciójában jött létre!

Extrák:

 • Egyedül voltunk, egymásra utalva: Az Easy Company katonái - dokumentumfilm az igazi Easy Company-ról. A filmben megszólalnak a még élő veteránok, de láthatunk ritka fotókat és filmfelvételeket is a háborúról. (kb. 80 p.)
 • Így készült Az Elit alakulat (kb. 30 p.)
 • Ron Livingston videó-naplója - a filmforgatás kulisszatitkai az egyik színész perspektívájából (kb. 55 p.)
 • Rövidfilm a sorozat normandiai díszbemutatójáról
 • Képgaléria
 • Filmográfiák, életrajzok
 • Internetes linkek a témával kapcsolatos weboldalakra (DVD-ROM)
Stúdió:
Játékidő:
630 perc
Gyártási év:
2001
Hangok:
- angol - 5.1 (DD)
- angol - Surround (DD)
- francia - Surround (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, holland, horvát, izlandi, lengyel, norvég, román, spanyol, svéd, török
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2005. dec. 4. - 19:47
Bár látatlanba vettem meg Az elit alakulatot, nem bántam meg. Ez a kiadvány amellett, hogy egy nagyszeru film(sorozat), a gyujtemény legszebb darabja is lett. Gyönyöru kiadás.
Nem igazán szeretem a sorozatokat, valahogy sose voltam kibékülve velük. Általában nem tudnék minden részt megnézni, így hát nem nézek egyet sem..
Az utolsó, amit teljes egészében láttam, az A halál archívuma volt, még a nyolcvanas években. De ez a film egy teljesen magávalragadó élmény. Nem is sorozatként tekintek rá, inkább egy tíz órás háborús eposzként, ami a történetével, a naturalizmusával nagyon mély nyomokat hagyott bennem. Különösen a 6-7-ik rész, valamint a 9-ik rész második fele. Borzongató..
Tökéletesen adja vissza a háború borzalmait, néha úgy éreztem, hog a Ryan meg a Schindler tündérmese ehhez képest. Minden alkotó és színész elsoosztályú munkát végzett, a trükkészítotktol a hangmérnökökön át mindenki.
A lemez(ek) képe elso osztályú. Az angol 5.1 nagyon jól szól, mikor kell, beleremeg a szoba a robbanásokba. Az extrák mennyisége és minosége is hibátlan, egy picit talán csak a magyar felirat hiánya lehet fájó. Bár aki tud angolul vagy németül, biztos élvezni fogja.
Számomra ilyen egy tökéletes kiadvány. Talán a legjobb sorozat, amit láttam, igényes fémdobozban, elsoosztályú képpel és hanggal. Kosárba!! Pláne 10000ért!!
2 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Jim Morrison
értékelése:
2007. szep. 25. - 19:25
Fotexes éveim alatt egyik kollegám ajánlotta. Nem voltam oda akkor még a háborús témájú filmekért. Addig a percig amíg el nem kezdtem nézni. Azonnal megfogott és rögtön belevéstem magam a Ryan-be is. És kinyílt a szemem. Mit hagytam ki eddig!!! Nos ennek már 7 éve és azóta bepótoltam nagyjából mindent aminek köze lehet bármely háborúhoz.
Maga a kiadvány az egyik legszebb a hazánkban megjelentek közül. Fémtok, szép szitázás, angol 5.1, magyar felirat. Sorozattól tökéletes. A kép és hang magasan a mozikategóriában. Számomra a sorozat még többet is adott mint a Ryan...mozi. Pedig az már jelent valamit! Olyan hiteles és részletgazdag amilyet még ebben a mufajban nem láttam. A színészek és a rendezés nagyon jó. A képi megoldásoktól néha erosen kapaszkodtam a fotelbe. Mintha magam is az események középpontjába keveredtem volna idonként. A térhatású hang realista, szépen kevert. Tom Hanks, Spielberg és az Elit Alakulat együtt valami félelmetes élmény. Amint pénztárcám engedte magamévá tudtam a kiadványt, mely immáron 6 éve éke dvd gyujteményemnek.
7 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
98%

5 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (5)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: