• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Álmok otthona (DVD)
Álmok otthona Dream House
- 87%
Szállítható: BIZONYTALAN
399 Ft
Eredeti ár: 3.190 Ft
Egyéni kedvezmény nem érvényesíthető ennél a terméknél!

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
Will Atenton (Daniel Craig – Casino Royale, Quantum csendje) munkával töltött manhattani életét adja fel, hogy családjával New Englandben, egy csendes kertvárosi házban kezdjen új életet. Felesége (az Oscar®-díjas Rachel Weisz – A múmia, A napfény íze, Constantine – A démonvadász) takarítás közben fedezi fel, hogy a házban előttük szintén egy család élt. Szomszédnőjük (az Oscar®-jelölt Naomi Watts – A kör 1-2., King Kong) számol be arról, hogy elődeik brutális gyilkosság áldozatai lettek. Willt nem hagyja nyugodni a felderítetlen bűntény: nyomozni kezd, és egyre durvább információk birtokába jut. Már nem képes eldönteni, hogy a múlt szellemei kínozzák-e, vagy a történtek valamilyen módon a múltjához kapcsolódnak. Közben családja folyamatos fenyegetettségben él, mintha a ház is ellenük fordult volna...
Stúdió:
Játékidő:
92 perc
Gyártási év:
2011
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - DTS
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2012. jan. 20. - 15:32
Eleve nem ültem le túl nagy várakozásokkal ehhez a filmhez, de még így sem voltam maradéktalanul elégedett a végén. Attól ugyanis nem lesz egy kétszobás panel az "álmok otthona", hogy a homlokzatra timpanont tesznek, a padlót linóleum helyett fehér márvány borítja, miközben a bútorok a bizományiból vannak.

Az Álmok otthonában a szimpatikus plakátkép (nem ez, hanem a tapétába olvadó gyerekek) és a kellően nagy nevek vonzottak, kiegészítve azzal, hogy nem lehetett volna olyan rossz -tekintettel a helyi mozi horror/thriller-ínséges időszakára-, hogy ne nézzem meg. Az indítás még pozitív élmény volt, érdekes volt ez a családi idill a sok bizarr furcsasággal, aminek kezdetben nem sok értelme van, és csak a kérdőjelek gyűlnek, hogy ez most így akkor hogy. A színészek nem brillíroztak, de a történet szépen alakult, tetszett a felfutás egészen a közepéig... onnan viszont megindult a mélyrepülés. Az egy dolog, hogy nem a legjobb ötlet egy film közepére tenni a katarzist, de hogy utána semmi ötlet ne legyen, csak az időhúzás, és emiatt egyre többször nézzek az órámra, az azért elég gáz. Döcögős, nyúlós-nyálas, de annyira hogy a második "csattanó", amire az egész thriller-szál épül, annyira agyoncsépelt nulla-marhaság, hogy önmagában simán mehetett volna a tavalyi WorstOf-listámra.

Röviden: Igazából azon kívül, hogy a befejezés szerintem baromira közhelyes meg lapos, és hogy semmi kimagaslót nem láttam a filmben, más rosszat nem tudok mondani róla. Az értékelésemre vélhetően túlságosan rányomja a bélyegét, hogy az Álmok otthonát felkeresve csak egy túlcicomázott, felfújható légvárat találtam.
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: