• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény német - 8. osztályosoknak - Aktualizált kiadás + Ingyenes applikáció (Könyvek)
Gyuris Edit, Sárvári Tünde
Országos kompetenciamérés tesztgyűjtemény német - 8. osztályosoknak - Aktualizált kiadás + Ingyenes applikáció nem ismert
- 15%
Szállítható: KB. 3-6 NAP
1.564 Ft
Eredeti ár: 1.840 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
A tesztgyűjtemény a tanév végén, általában májusban tartandó országos idegen nyelvi mérésre való felkészüléshez nyújt segítséget. Az általában csak kompetenciamérésként emlegetett központi nyelvi teszt elsősorban nem a nyelvtani ismereteket, hanem a nyelvi kifejezések alkalmazását ellenőrzi, azaz azt, hogy a nyelvtanulás folyamán hogyan fejlődött a tanulók szövegértése. Hogyan lehet erre a mérésre felkészülni? Egyrészt érdemes felidézni, átismételni a legfontosabbakat: a tanult témaköröket, kommunikációs helyzeteket, nyelvtani szerkezeteket. Másrészt érdemes megismerkedni a elrontanak válaszokat, csak azért, mert nem értették meg pontosan, mi a feladat vagy mire is vonatkozik a kérdés. Ehhez a rutinhoz bizony sok-sok tesztfeladatot meg kell oldani. Ebben a könyvben 10 teljes tesztet található. Mindegyik teszt két feladatsort tartalmaz: az egyik az olvasott, a másik a hallott szöveg értését méri. Mindkét feladatsor 3-3 darab feladatból áll. A feladatok megoldása a tesztek után, a mellékletben található. A hanganyagok pontos szövege letölthető a www.klett.hu weboldalról. Ezek segítségével a könyvet nemcsak az iskolai tanórákon, hanem otthon, önállóan is kiválóan lehet használni.
Kiadó:
Klett Kiadó
Oldalszám:
80 oldal
Gyártási év:
2018

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: