• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Szilveszter éjjel (DVD)
Szilveszter éjjel New Years Eve
- 70%
Szállítható: KB. 1-5 NAP
999 Ft
Eredeti ár: 3.290 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Garry Marshall sztárokat felvonultató romantikus vígjátékot rendezett. A remény városában, a mindig pezsgő New Yorkban játszódó Szilveszter éjjel egymásba fonódó történetei a szerelemről, a reményről, a megbocsátásról, a kezdésekről és újrakezdésekről mesélnek ellenállhatatlanul.
Stúdió:
Játékidő:
113 perc
Gyártási év:
2011
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Audiókommentár - Garry Marshall közreműködésével - MAGYAR FELIRATTAL
 
Bakiparádé - - MAGYAR FELIRATTAL
Átlagos értékelés:
BedeKrisz
értékelése:
2012. máj. 29. - 12:48
Garry Marshall számomra az a rendező akinek munkássága kifúlladt egy, esetleg nagy jóindulattal kettö nézhetö alkotásban mégpedig A Vasmacska Kölykei és a Micsoda Nö cimü filmekben, ezeken kivül jobbára nézhetetlen, értelmetlen szirupos és giccses szörnyüségeket láthattunk töle. A legutóbbi rettenetes Valentin Nap után reménykedtem hogy nem lesz több hasonló, söt egyáltalán semmilyen filmhez köze a készitöknek, de tévedtem mert itt a Szilveszter Éjjel, ami majdhogynem semmiben sem különbözik a Valentin Naptól. Sok hires már-már celebnek számitó szinészt szedtek ismét össze akik közül kiemelkedik a legendás szinészóriás Robert De Niro aki fogalmam sincs hogy vállalhatta ezt el de még igy is messze a legmaradandóbbat alakitotta, nem úgy mint Pacino szégyenteljes szereplése a Jack és Jill-ben. De hiába ismét a sztárszereposztás ha unalmas, zavaros illetve korábbi vigjátékokból összelopkodott a történet és a cselekmény ami persze több szálon fut ezért nehezen követhetö, illetve ha olyan poénokat irnak a szereplöknek amikre nincs jobb szó mint hogy szánalmasak. Összességében azt kell mondanom hogy bár a Valentin Naptól egyetlen hajszállal nézhetöbb alkotás született mégis messze van még attól hogy ismét egy olyan romkom készüljön amibe úgy igazából szerelmes leszek.
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
47%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (2)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: