• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A bosszú börtönében (MIRAX kiadás) (DVD)
A bosszú börtönében (MIRAX kiadás) Lock Up
Szállítható: AZONNAL
990 Ft
 
 
 
 

Már csak 2 db. van raktáron
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
Frank Leone igazi mintafegyenc. Elfogadta, hogy korábbi bűnéért meg kell bűnhődnie, ezért a legmesszebbmenőkig betartja a börtön szigorú szabályait. Tudja, hogy a rácsokon túl alig több, mint fél év múlva egy új élet, és egy szerető barátnő várja. Egy napon azonban a szabadulás előtt álló, illetve kisebb bűncselekményeket elkövetett elítéltek minimális biztonságú börtönéből váratlanul átszállítják Franket az ország egyik legkeményebben őrzött, szigorított fegyintézetébe... Mint kiderül az ügy háttérében a börtön kegyetlen igazgatója, Drumgoole áll, aki személyes bosszúra készül. Frank korábban bepanaszolta Drumgoole-t az igazgató törvénytelen módszerei miatt, és ez majdnem a férfi karrierjébe került. Most azonban eljött az idő, hogy Drumgoole bosszút álljon: minden módszert bevet, hogy a szabadulás előtt álló elítéltet gyilkosságra, vagy szökési kísérletre kényszerítse, meghosszabbítva ezzel újabb hosszú évekkel Leone rabságát. Frank azonban tudja, hogy mit veszthet, így amíg csak tud, ellenáll a provokációnak. De amikor már az életét is veszély fenyegeti, lépnie kell...
Stúdió:
Játékidő:
104 perc
Gyártási év:
1989
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - Surround (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
4rc28
értékelése:
2012. máj. 30. - 14:32
Rövid vélemény a kiadványról
Először is, mivel én sajnos lemaradtam az LK-s kiadásról, nagyon örülök ennek a kiadványnak, hatalmas köszönet érte a kiadónak. Az egyik kedvenc Stallone filmemet tehettem a polcomra.

Az adatlapon feltüntetett specifikációk teljesen helytállóak. Nagyon meglepett például az angol felirat, ami sajnos mostanság meglehetősen ritka, nem tudom miért. A feliratok bármikor ki-be kapcsolhatók.
Az angol hang nagyságrendekkel jobban szól, mint a magyar, sokkal erőteljesebb. Nekem igazából abszolút nem is hiányzott egy 5.1-es hang.
Mivel az öcsém megnézette velem magyarul is a filmet(ugyanis ő nem volt hajlandó angolul nézni), így a szinkronról is tudok nyilatkozni. A fórumon megemlített szinkroncsúszás valóban jelen van(amihez mindenképpen illik hozzátenni, hogy ez nem a dvd hibája, egyszerűen ilyen a szinkron), ám közel sem olyan durva, mint amire számítottam. A film során körülbelül 4-5 jelenetnél észleltem, de még egyszer mondom, egyáltalán nem volt vészes!
A képminőséggel pedig véleményem szerint abszolút nincs baj, teljesen rendben van.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
92%

4 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (3)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: