• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > A művészi rajz kézikönyve - Tájkép, csendélet, portré készítése ceruzával, szénnel, tollal és pasztellel (Könyvek)
A művészi rajz kézikönyve - Tájkép, csendélet, portré készítése ceruzával, szénnel, tollal és pasztellel nem ismert
- 15%
Szállítható: KB. 3-6 NAP
5.524 Ft
Eredeti ár: 6.499 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
Fedezzük fel a bennünk rejlő kreatív alkotót! A művészi rajz kézikönyve segít, hogy megtaláljuk saját, egyedi stílusunkat, és fejlesszük rajzkészségünket. Legyen szó ceruzáról, szénről, tollról vagy pasztellről, ha követjük a kötet gyakorlati útmutatásait és feladatait, mindenképpen fejlődni fogunk. Egészen az alapoktól, a téma és a kompozíció megválasztásától indulunk, hogy aztán megismerkedjünk egyebek mellett a tónusozás, a maszkolás, a stencilezés vagy éppen a sraffozás trükkjeivel és fortélyaival. A művészi rajz kézikönyve részletesen elmagyarázza, mikor milyen eszközt, anyagot és módszert érdemes használni, s több mint 80 technikát mutat be. Tökéletes választás kezdőknek, akik új hobbit keresnek, de tapasztaltabb művészeknek is, akik fejlődni szeretnének.
Kiadó:
Libri Könyvkiadó
Oldalszám:
304 oldal
Gyártási év:
2018

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: