• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Bud Spencer - Terence Hill krónikák (Könyvek)
Bud Spencer - Terence Hill krónikák (xpbsth)
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
Honnan jön Bud Spencer és Terence Hill? Hogyan alakult a pályafutásuk? Miért vonzottak annyi embert a mozikba, majd később miért nézték filmjeiket annyian a  televízióban is? És ami még fontosabb: mitől lettek időtlenek ezek az alkotások?
Ez a könyv a rajongók és az egyszerű érdeklődők számára is értékes szórakozást nyújt, ugyanis áttekintést ad filmjeikről és életükről, valamint információval szolgál legújabb projektjeikről is.
Nemcsak róluk olvashat azonban, aki kezébe veszi a könyvet, hanem azokról az emberekről is, akik mögöttük álltak, akikkel együtt dolgoztak, valamint a kulisszatitkokról és legendákról sem feledkezünk meg.
A majd 300 oldalnyi, színes kivitelű anyag pedig rengeteg korabeli fotót, óriásplakátot és egyéb csemegét tartalmaz, amely igazán egyedivé és érdekessé teszi ezt a kiadványt.
Ez lehet a Bud Spence és Terence Hill rajongók bibliája.
Kiadó:
Wiamfilm
Oldalszám:
280 oldal
Gyártási év:
2012

A termék vásárlói ezeket is szerették:
KÖNYV
DVD
BLU-RAY
Könyvek
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
99%

13 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (13)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: