• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Útkeresés (Könyvek)
ifj. Fekete István
Útkeresés nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Vajon megmenekül a nyilasoktól a bujkáló Dajcs család? Szövődhet szerelem Dajcsék kislánya és az őket rejtegető Halmos Péter nevelt fia között? Hogyan ismerkedik meg velük a katonás viselkedésű Benedek Vili? És mi lesz a könyv hőseinek sorsa, ha véget ér az ostrom, és elkezdődik az ország újjáépítése? Ifj. Fekete István új regénye a 40-es évek Budapestjére kalauzolja el olvasót, ahol két család egy bérház nagy, polgári lakásában igyekszik átvészelni a háborút. A Halmos és a Dajcs család tagjai, valamint barátaik hosszú beszélgetéseket folytatnak, szóba kerül az amerikai demokrácia, a háború kitörése, a Horthy-rendszer. Miközben odakint zajlik a harc, a négy fal között világnézetek csapnak össze, és a főszereplők élete végérvényesen összefonódik. A fordulatos regény egy barátság felemelő, megható történetét meséli el, amely nehézségek között, egymásra utaltságban születik meg, s talán ezért is olyan erős és megbonthatatlan.
Kiadó:
Móra Könyvkiadó
Oldalszám:
248 oldal
Gyártási év:
2019

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: