• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Átlagméret nem akadály - Heather Wells rejtélyes esetei 1. - Heather Wells rejtélyes esetei 1. (Könyvek)
Meg Cabot
Átlagméret nem akadály - Heather Wells rejtélyes esetei 1. - Heather Wells rejtélyes esetei 1. SIZE 12 IS NOT FAT - A HEATHER WELLS MYSTERY
- 15%
Szállítható: KB. 6-9 NAP
2.116 Ft
Eredeti ár: 2.490 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
Heather Wells, az egykori tini popsztár, miután szakított vőlegényével és énekesi karrierjével is – valamint fölszedett néhány kilót –, új életet kezd a New York-i Főiskola Diákotthonában az igazgató asszisztenseként. Ám amikor a kollégiumban holtan találnak egy diáklányt a liftaknában, Heather ismét reflektorfénybe kerül – ráadásul volt vőlegényének jóképű öccse, Heather átmeneti szállásadója, Jordan segítségével, aki egyszersmind magánnyomozó... A világsikerű A neveletlen hercegnő naplója szerzőjének új sorozata ezúttal a felnőtt (!!!) olvasóknak kínál izgalmat, feszültséget, könnyed szórakozást.
Kiadó:
Ciceró Könyvstúdió Kft.
Oldalszám:
352 oldal
Gyártási év:
2006

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: