• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Adrian Mole - Cappuccino évek (Könyvek)
Sue Townsend
Adrian Mole - Cappuccino évek ADRIAN MOLE: THE CAPUCCINO YEARS
- 20%
Szállítható: KB. 3-6 NAP
1.592 Ft
Eredeti ár: 1.990 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
Kedves Ms Bridget Jones!
Olvastam magánügyeit az Independentben, ezenkívül távoli ismeretségben állunk, a Nagy Zabálás konyhafőnöke Peter Wad alkalmazottja vagyok. Hadd vágok rögtön a közepébe. Tizenhárom és valahány éves korom óta naplót vezetek, mely meggyőződésem szerint igényt tarthat a nagyközönség,valamint a szociológusok és a jövendő történészeinek érdeklődésére is.
Ön hogyan publikáltatta naplóit?
Hálás lennék, ha írna nekem, vagy felhívna a Nagy Zabálás telefonszámán, és akkor megbeszélhetnénk egy találkozót, ihatnánk egy kávét (vagy egy pohár fehérbort).

Tisztelettel: A.A. Mole U.I.: Nemdohányzó vagyok

A harmincas éveiben járó Adrian továbbra is aggódik: Válhat még belőle jó apa? Csak átverés a Viagra? Miért nem akarja a BBC megfilmesíteni az ő sorozatgyilkosról szóló komédiáját, A fehér furgont?

Belsőségekre specializálódott, ünnepelt konyhafőnökként, szingli szülőként és szüzességi fogadalmat tett regényíróként vajon megleli-e a beteljesülést, amire vágyik? Vajon Blair Szép Új Nagy Brittanniájában van-e helye Adrian Mole-nak?
Kiadó:
GABO Kiadó
Gyártási év:
2009

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: