• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Moszat - Az ősök városa (Könyvek)
F. N. Mary Anne
Moszat - Az ősök városa nem ismert
- 15%
Szállítható: KB. 7-10 NAP
2.082 Ft
Eredeti ár: 2.450 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
"Misztikus. Okos. Szeretnivalóan Aranyos Tinédzserek – ez is lehetne a címadó MOSZAT mozaikszó jelentése, egy igazi titkos társaság – de nem az! Hogy micsoda, az kiderül a sodró lendületű, érdekes, a végén egy scifi fantáziájával és egy krimi izgalmaival is bíró történetből, mely a Pilisben játszódik és a magyar történelem rejtélyeibe kalauzolja az olvasót. A főhős kvartett valóban egy három fiúból és egy lányból, ízig-vérig mai fiatalokból álló társaság, amelynek tagjai ésszel és intuícióval, hittel és kitartással, a modern technikával és a hagyományos tudással felfegyverkezve térben és időben nagy távolságokat megtéve, igazi kalandokon mennek át néhány hónap alatt. A végén ők és az olvasó is sok-sok tapasztalattal lesz gazdagabb."

A könyv főszereplői fiatalok ugyan, de korántsem csak fiataloknak szól a történet. Mindazoknak, akik napjaink spirituális útvesztőiben szeretnének kiigazodni és önmaguk keresésének megértésének rögös útját járják. A történet izgalmas, lendületes cselekménye magával ragadja az olvasót, aki közben olyan kérdésekre is választ kap, amely eligazodást jelenthet rohanó világunkban.
Kiadó:
Curriculum Kiadó
Oldalszám:
240 oldal
Gyártási év:
2010

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: