• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > A lusta milliomos (Könyvek)
A lusta milliomos THE LAZY MILLIONAIRE
- 15%
Szállítható: KB. 9-12 NAP
1.658 Ft
Eredeti ár: 1.950 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
"A könyv látványos sikert ígér egy kétórás befektetésért cserébe - ugyanis ennyi időbe telik elolvasni ezt a rövid, remekül megírt művet."
Janie Godber,

"Elképesztő… egyszerű, mégis lebilincselő könyv, amely egész sor nagy horderejű kérdést vet fel."
Success Magazine

"Dolgozz keményen és „fizesd meg az árát" (… ez az ár lehet az egészséged, a családod vagy akár az ép elméd!) - az emberek zöme e két dolgot tekinti a siker legfontosabb alkotóelemének.
De mi van akkor, ha az anyagi függetlenség végső titka egyszerűen abban rejlik, hogy TÖBBET - sokkal többet -teljesítsünk jóval kevesebb munkával?
Mi van, ha jövedelmed megduplázásának vagy megháromszorozásának legkönnyebb módja - mely ráadásul még szórakoztató is - A lusta milliomosstílusában végzett munka?
Pontosan ezt készül bebizonyítani neked Mark Fisher, a Koldusból királyfi sikerszerzője (2 millió eladott példány!) izgalmas új könyvében!
A szerző egyben azt is bemutatja neked, hogyan sikerült ráérő óráiban felesége segítségével néhány ezer dollárt 3 000 000 dollár értékű aranytartalékká
felszaporítania - és HOGYAN TEHETED MEG UGYANEZT TE IS!

MARK FISHER A kanadai Montrealban született 1953-ban; filozófiai és irodalmi tanulmányokat folytatott, s több éven át a kiadói szakmában dolgozott. Első sikerét 1987-ben a Koldusból királyfi című rövid filozófiai meséjével aratta. A könyv kétmillió példányban kelt el világszerte, és több mint harminc országban adták ki. A szerző szenvedélyes golfjátékos, szívesen kocog és jógázik is, emellett rendszeresen utazgat Európában. A kanadai Montrealban él feleségével, Deborah-val és Julia lányukkal.
Kiadó:
Bagolyvár Könyvkiadó
Gyártási év:
2012

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: