• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A pokol kapuja (DVD)
A pokol kapuja 11-11-11
- 86%
Szállítható: AZONNAL
299 Ft
Eredeti ár: 2.190 Ft

Már csak 4 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Felesége és lánya tragikus halála után Joseph Crone, a híres amerikai író Spanyolországba utazik, hogy felkeresse öccsét, Samuelt és haldokló apját, akikkel jó ideje semmilyen kapcsolatot sem ápol. A látogatás azonban váratlan fordulatot, sőt fordulatokat vesz: Különösebbnél különösebb dolgok történnek, amelyeket összeköt a 11-es szám felbukkanása. A kezdeti kíváncsiságot felváltja a megszállottság, miközben Joseph a jelenségek magyarázatát kutatja. Hamarosan rá kell jönnie, hogy a szám szörnyű jelentést hordoz nemcsak az ő, de talán minden vallás számára. Elszigetelten egy idegen országban jut arra a felfedezésre, hogy a 11/11/11 nemcsak egy dátum, hanem vészjósló figyelmeztetés...
Játékidő:
93 perc
Gyártási év:
2011
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Audiókommentár -
 
Kimaradt jelenetek - - MAGYAR FELIRATTAL
 
Bővített jelenetek - - MAGYAR FELIRATTAL
 
Werkfilm (így készült) - - MAGYAR FELIRATTAL
 
Előzetes - - MAGYAR FELIRATTAL
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2013. máj. 16. - 23:18
11-11-11 = 1+1+1+1+1+1+...
Az ajánló szerint a 11-11-11 "vészjósló figyelmeztetés"-t tartalmaz, és voltak olyan időszakok, amikor ezt egy közepes értékelés képében láttam beteljesülni. A rendező ugyanis inkább profetikus thrillert és nem horrort akart forgatni, így aztán ritkán hagyja, hogy holmi ijesztgetés megzavarja a nézőt a vallásokról és a babonákról szóló filozofálgatásban. A sejtelmes alakok, halálira sminkelt arcok (pl. a kómából rendszertelen időnként magához térő apa) meg a bazári köpenyes-gumimaszkos figurák zenei taktusokkal jól előkészítetten bukkannak fel, a biztonsági kamerákon látható szellemalakok nem igazán félelmetesek, és a családtagok között meglevő feszültséget sem nagyon érezni.

De mindig volt valami, ami átlendített a holtponton. Leginkább a spanyolos hangulat, ami nem csak a környezetet jelenti (a stáb egyik legjobb ötlete volt, hogy az eredeti helyszínről, Kansasból Barcelonába vitték a sztorit, ahogy arról a werkben mesélnek), hanem olyan horror/thriller elemeket, amiket eddig általában a spanyol filmekben láttam, például a néha szinte monokróm színvilág (Los ojos de Julia). Ebben még a gyengécske riogatás is időnként betalál, pl. a már említett kómás papánál. Aztán ugyan az egymás közti konfliktusok nem működnek, de a belsők igen, hiszen a vallást megtagadó főhősnek azzal kell szembesülnie, hogy talán mégis van valami az anyagi világon túl, prédikátor testvérének meg azzal, hogy talán a felsőbb hatalmak nagyobb szerepet szántak neki a világ menetében, mint amekkorát ő elképzelhetőnek tart magáról.

A DVD az én elvárásaimat maximálisan teljesítette, a képpel és a hanggal is elégedett voltam. Az extrák közül a werket és a kimaradt jeleneteket tudom ajánlani, a bővített jelenetek azonban úgy láttam, csak pár jelentéktelen másodpercet adnak a filmhez, azoknak nem láttam értelmét.

Röviden: A számjegyek összegét, vagyis a 6-ot nekem simán megérte, még egy kicsit talán többet is; annál sokkal jobb, mint az imdb-n kapott (az Asylumos kiadásnál alig eggyel több) 3,9 pont. Az viszont meglehet, hogy a csontig hatoló borzongás helyett az a kérdés marad meg a film végén, hogy mitől is lesz vallás egy vallás.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (2)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: