• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Gonosz halott (2013) (DVD)
Gonosz halott (2013) Evil Dead (xped2013)
- 85%
Szállítható: AZONNAL
490 Ft
Eredeti ár: 3.190 Ft


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Egy faházba érkező öt fiatal felébreszti az erdőben lakozó démonokat.
Játékidő:
87 perc
Gyártási év:
2013
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kisfilm - A halottak rendezése
 
Kisfilm - Élni bonyolult
 
Kisfilm - Mia bőrében
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2013. aug. 31. - 23:10
Démonlakta ház az erdő mélyén
Ez megint olyan film volt, ahol nem láttam az eredetit... illetve de, az egyik folytatást, a Holtak seregét, úgyhogy nem volt viszonyítási alapom... illetve de, csak nem a Raimi-féle Gonosz halott, és hogy helyette mi, arra a címben utaltam is.

Mert ahogy annak idején a Ház az erdő mélyén-nél leírtam, az annyira a gyökerét ragadta meg az erdei menekülős horroroknak, hogy onnantól minden ilyen csak annak a tükröződése, egy lehetséges változata lesz, legalábbis nálam, egy jó időre. Hogy a pincében kóválygó fiatalok ezúttal nem zombikat, hanem a démonidéző Holtak könyvét pörgetik ki a szörnyruletten, technikailag részletkérdés, ahogy az is, hogy a "háttérstáb" ezúttal nem látszik, és nem is nagyon éreztem, hogy közbe kellett avatkozniuk.

És ez jó. Önmagában már az is baromi jó dolog, hogy végre olyan "picsahorrort" láthatok, amit nem egy hepimíl-menü árából dobott össze pár lelkes amatőr vagy kezdő filmes. Elsőként említve tudtam értékelni a forgatókönyvet, tetszett, hogy nem csak meghalni mentek a házba a hullajelöltek, hanem volt céljuk, volt személyes kötődésük a helyhez, volt ok, amiért az első gyanús jelekre nem volt pakolj-pucolj, ami folyton rákfenéje az efféle filmeknek. Lehet, hogy néha (főleg a faágak között átszűrődő fényeknél) egy kicsit giccsbe hajlik, de vannak szakmai tudásról tanúskodó beállítások, vannak rendes, CGI-vel megtámogatott maszkok és olyan kelléktár, amit egy rendes démonos-trancsíros film megkíván.

Igazából egy dolog hiányzott nekem kicsit belőle: a hangulat, még pontosabban a démonmegszállás okozta zsigeri rettegés. Időnként a rendező nem a klasszikust, hanem a paródiába hajló, morbid humorú folytatásokat tartotta szem előtt, és ebből a humorból próbáltak átmenteni az új filmbe is, plusz pár legendás jelenetet vagy képet én is ismerek, de nem mindig találták el a helyét a tisztelgésnek. Valahol az elektromos késsel végrehajtott csonkolásnál tűnt fel, hogy inkább mosolygok, mint rémüldözök, hogy aztán a fináléra már a Horrorra akadva komolyabb nagytestvérét véljen látni a képernyőn.

Amit lehet is nézni, lévén a kép és a hang is kimagasló, még a csekélyebb kapacitású formátumon is, amin az angol feliratos, 25 percet kitevő előzetesek is sokat dobnak.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
sándor ákos
értékelése:
2015. már. 20. - 11:11
Nagyszerű horrorfilm.
Nagyon tetszett a remake!Minden horror rajongónak kötelező termék,jó szereposztás,ragyogó jelenetek az utolsó percig izgalmas.
Brilliáns film!
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
92%

10 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (7)
61-80%
 (3)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: