• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Kétszínű igazság (DVD)
Kétszínű igazság True Colors
- 89%
Szállítható: AZONNAL
699 Ft
Eredeti ár: 6.500 Ft

Már csak 4 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

Tim Gerrity jómódú családból származik, világ életében megkapott mindent, és könnyű volt feljutnia a csúcsra. Talán éppen ezért érezte mindig úgy, hogy tartozása van a társadalommal szemben. Úgy dönt, hogy életét az igazságosságnak és a köz szolgálatának szenteli. Fényes jövő áll előtte, ugyanis amellett, hogy éles eszű és elhivatott, egy befolyásos szenátor lányának, Diana Stiles-nak udvarol.

Peter Burton a munkásosztályból küzdötte fel magát. Timmel az egyetemen barátkozott össze - szobatársak voltak, és a törtető Peter azonnal felismerte, hogy Timen keresztül könnyebben bejuthat azokba a körökbe, ahová mindig is vágyott. Ő mindenáron politikai karrierre, sikerre és hatalomra vágyik, és meg is szerzi, ha rajta áll.

Tim és Peter barátsága az egyetem után is folytatódik, egészen addig a percig, amikor Tim rájön, hogy barátnőjét becserkészte Peter, és Diana hamarosan dobja is korábbi barátját, aki szerinte nem eléggé ambiciózus. Peter azonban nem elégszik meg ennyivel. Addig keres, amíg talál valamit, amivel megzsarolhatja Stiles szenátort - így szeretne biztosítani magának egy kényelmes helyet a nagy politikai játéktéren.

Ez azonban már a csalódásai miatt letargiába zuhant Tim gyomrának is túl sok. Megrázza magát, talpra áll, és felveszi a kesztyűt korábbi barátjával szemben: a politika porondján akarja megvívni csatáját…

Stúdió:
Játékidő:
106 perc
Gyártási év:
1991
Hangok:
- angol - 5.1 (DD)
- német - stereo (DD)
- francia - stereo (DD)
- spanyol - stereo (DD)
- olasz - stereo (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, holland, horvát, izlandi, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovén, török
Képformátum:
1.78:1 (16:9)

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: