• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Gyilkos túra (DVD)
Gyilkos túra Deliverance
- 30%
Szállítható: KB. 1-5 NAP
699 Ft
Eredeti ár: 999 Ft  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

   A James Dickey bestselleréből készült filmklasszikus négy férfi kalandos és végzetes kenu-túráját dolgozza fel.

   A Chattooga folyó számukra csak egy meghódítandó kék vonal a térképen, egy könnyed kikapcsolódást ígérő kaland, ami felüdülést nyújthat a hétköznapok unalmas irodai munkája után.

   Egy ideig minden a terv szerint halad. Kocsijukkal felhajtanak a folyó felső szakaszára, találnak valakit, aki jó pénzért visszaviszi a dzsippeket tervezett útjuk végére, majd kenura szállnak és útnak indulnak. Csak azzal nem számoltak, hogy a hegyekben lakók nem szeretik, ha megzavarják nyugodt, békés életüket.

   A négy férfit ettől kezdve folymatosan érik a pszichikai és fizikai támadások és lassan rájönnek, hogy immár az életükért folyik a harc. A túlélésért folytatott küzdelemben a csapat tagjainak személyisége is lassan megváltozik és gyakorlatilag kivetkőznek önmagukból, egymásra is veszélyt jelentve ezzel...

   A Gyilkos túra egyike a thriller műfaj legmaradandóbb klasszikusainak. Nálunk sajnos kevésbé ismert a film, de angol nyelterületeken egyike a legsikeresebb DVD-knek ebben a műfajban, ami a nagyszerű szereplők, a csodálatosan hangzó újrakevert 5.1-es hang (csobogó folyó) és a lebilincselő történet mellett annak is köszönhető, hogy egy másik nagy klasszikus, az Excalibur rendezője, John Boorman adaptálta filmre!

Stúdió:
Játékidő:
105 perc
Gyártási év:
1972
Hangok:
- angol - 5.1 (DD)
- német - mono (DD)
- spanyol - DD/1 mono
Feliratok:
magyar, angol, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, holland, horvát, izlandi, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, spanyol, svéd, török
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

IMDb filmadatbázis

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: