• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Pókember 2. (2 DVD) (DVD)
Pókember 2. (2 DVD) Spider-Man 2
- 50%
Szállítható: AZONNAL
2.999 Ft
Eredeti ár: 6.000 Ft
Egyéni kedvezmény nem érvényesíthető ennél a terméknél!

Már csak 1 db. van raktáron
  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Két év telt el, amióta a csendes Peter Parker elhagyta nagy szerelmét, Mary Jane Watsont, és vállalta a szuperhős-léttel járó felelősséget. Peternek számos új nehézséggel kell szembenéznie, miközben arra törekszik, hogy megteremtse az egyensúlyt két élete között - nappal szorgalmas egyetemista, éjjel pedig a szuperhős szerepét ölti magára.

Azok az emberek, akik a legfontosabbak Peter számára, mind veszélyben vannak, attól a pillanattól, hogy összeütközésre kerül sor a gonosz Oki Dokival.

Peter egyre nehezebben bírja Mary Jane nélkül, és egyre erősebb késztetést érez, hogy a kettős életnek és a titkolódzásnak véget vessen. Közben M.J. már továbblépett, és éli a maga életét: színészkedik, és férfi is van az életében.

Peter legjobb barátja, Harry Osborn a Pókemberen még mindig bosszút szeretne állni, mert őt tartja felelősnek apja haláláért.

Még komplikáltabbá válik Peter élete azzal is, hogy Dr. Otto Octavius ellen kell harcolnia. Szüksége van minden természet feletti képességére, hogy megállítsa az elmebeteg gonosztevőt...

Játékidő:
122 perc
Gyártási év:
2004
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- török - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, török
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
1. LEMEZ:
Audiókommentár - rendező (Sam Raimi), a főszereplő (Tobey Maguire) és a két producer, Avi Arad és Grant Curtis közreműködésével
 
Bakiparádé -
 
Szöveges kommentár - Pókösztön - szöveges trivia-sáv
 
Videóklip - Train - Ordinary
 
Kisfilm - Webizódok 1. - Jelmeztervezés
 
Kisfilm - Webizódok 2. - A film főgonosza
 
Kisfilm - Webizódok 3. - J. Jonah Jameson
 
Kisfilm - Webizódok 4. - Peter Parker és Mary Jane
 
Rejtett extra -
2. LEMEZ:
Werkfilm (így készült) - 12 részes werkfilm: Így készült a Csodálatos - Az előkészítő munkáktól a díszbemutatóig (kb. 126 p.)
 
Kisfilm - Egy hős válsághelyzetben - Peter Parker vívódásai (kb. 15 p.)
 
Kisfilm - Pókember és a nők - Mary Jane, May néni és Peter Parker többi nőismerősének élete (kb. 15 p.)
 
Kisfilm - Ock-umentumfilm - Oki Doki karriertörténete a képregénytől a filmig (kb. 22 p.)
 
Kisfilm - Így készült a Pókember 2. videójáték (kb. 4 p.)
 
Több kameraállás - Különleges betekintés a forgatás titkaiba 4 különböző kameraállásból! (kb. 14 p.)
 
Videóklip - Killing Heidi
 
Képgaléria - A főcímhez készült 17 kép - Alex Ross munkái
 
Előzetes - A Pókember 2. játék előzetese
 
Előzetes - A Pókember 2. film előzetese
 
DVD-ROM - Weblinkek
 
Rejtett extra -
Átlagos értékelés:
FROST
értékelése:
2007. ápr. 21. - 18:04
Sam RAimi tehetsége eleddig is vitathatalan volt részben az Evil Dead trilógia és részben a Darkman trilógiának. Elozo Pókembere letaglózott, a folytatás pedig nem csak azért jobb mint az elso mert kegyetlenül látványos, gyors és látványos. Hanem mert itt is a foszereplo, Peter Parker (Tobbie zseniálisan alakítja) lelki vívódásait látjuk, a karakterek fejlodését figyelhetjük. Normális, drámai és szerelmi történet keveredik mesterien az akciókkal, ami már az elosben is muködött de itt aztán tökélyre fejlesztette a rendezo úr és a forgatókönyvíró. Bár ahogy az elsoben, itt is tetten érheto a némi változtatás, ami máshogy volt az eredeti képregényben, de ez így jó ahogy van. Dr. Otto "Oktopusz" Octavius, vagyis Oki Doki karakterébol a maximumot hozták ki, megvalósítása pedig felülmúlja a Zöldmanóét (pedig az sem volt semmi). Fordulatokban gazdag, zseniális alkotás ez, így okkal remélhetjük azt is, hogy a Pókember 3-ban sem csalódunk majd.
5 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással
L.M.
értékelése:
2008. ápr. 4. - 19:46
Amikor eloször láttam a Pókember 2-t azt gondoltam: ennél rosszabbul nem is lehetett volna megcsinálni. Nem is gondoltam arra, hogy megvegyem DVD-n, noha az látszott, hogy nagyon "cool" a kiadvány, de úgy éreztem ez a film nekem nem ér ennyi pénzt. Aztán leáraztták és valami hirtelen ötlettol vezérelve megvettem. És másodjára valahogy sokkal jobbnak láttam. Nekem is bajos volt az a jelenet a metrón, és annak a valószínusége, hogy annyi emberbol egy sem "adná el" pár száz dollárért a Pókember "fantomképét" egy újságnak, adott esetben mondjuk épp Jameson lapjának, szerintem is vajmi csekély. Ezen túllépve azonban a film nagyon jól visszadja képregény hangulatát, és ne feledjük Harry az eredeti sztoriban is megtudja a "hálószövo" kilétét, noha meglehetosen gyenge lábbakon álló elmeállapota okán errol gyakran megfeledkezik... Tobey szerintem jól hozza a karaktert, ha nem vigyázz, könnyen lehet, hogy abszolút összeno a szereppel. A többiekkel sincs nagy gond, Jameson például zseniális, a film tökéletesen hozza azokat a poénokat amik az o személyiségébol fakadnak. May néni kissé idegesíto, de ez a képregényben is így van... Ami pedig ennél a filmnél a lényeg: a látvány valami óriási. Tényleg megelevenedik a Pókember, sokunk kedvenc gyerekkori figurája, és ebben a filmben van az egyik legjobb "fogonosz" Oki-doki, akit Molina nagyon jól alakít - és illik is hozzá a szerep. Összességében én nem egészen így képzelnék el egy Spiderman filmet, de akik olvasták és szerették a képregényt azok gondolom mind így vannak vele - mindannyiónknak megvan a saját Pókemberünk, de összességében a maga mufajában szerintem nagyon jó kis filmet kapunk.
A kiadvány pedig tényleg elso osztályú, tökéletes kép és hangminoség és rengeteg extra, amikbol boven lehet szemezgetni. Szép a tok és lemezek is jól néznek ki. Nem bántam meg a megvételét, azzal együtt, hogy azért magán a filmen továbbra is sok minden nem tetszik.
5 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással
aakkooss2
értékelése:
2008. aug. 23. - 20:59
Háttt.... :) Mindenki számára emésztheto (de inkább gyerekeknek való) humoros akciófilm... Néhol már azért untam, nehezen tudta fenntartani a figyelmemet. Ezt foleg a történet és ötletek hiánya miatt éreztem. Néhol tipikus jópofa, röhelyes betétek, hogy a mami papi is jót röhögjön a moziban... ehh... plasztikus pattogó fázisbéna CG, dramaturiailag néhol sekélyes... közhelyek mint fohos és szerelem, fohos és amcsi maszlag "béna vagy, de lehetsz hos" sugallat - dehát ez "csak" egy képregény dolog, mi a frászt vártam volna. Fanatikusok biztos leveszik a keresztvizet rólam, de szarok rá... Mély nyomokat nem hagyott bennem.

Ettol függetlenül könnyen fogyasztható képregény akciófilm - nekem 1x.
6 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással
Superman
értékelése:
2006. ápr. 7. - 12:31
Amikor eloször láttam a moziban, elég csalódottan jöttem ki.
Orület, hogy mennyire nyálas a film, pedig a látvány lélegzetelállító, de még a vászonról is csak úgy ömlött a nyál.
Na mindegy, azta megnéztem még egy párszor, és úgyérzem, hogy gyökeresen megváltozott a véleményem, merthát a képi világ magáért beszél, és számomra olyan hatást kellt a film, mintha a hatvanas években játszódna, közbe nem is.
Vagy például az a jelenet amikor megállította azt a szerelvényt és bevitték az emberek a kocsiba, közben látszott az arca, az a "Nem mondjuk el senkinek!" mondat nagyon meghatott.
Vagy amikor Octopus elrabolt MJ-t Peter homályosan látott levette a szüvegét és összeszorította a kezét, közben pedig egy nagyon odavágó zene ment.

Szóval összeségében egy nagyon baró film, mármint ha attol a temérdek nyálas jelenettol eltekintünk.

Nagyon várom a harmadik részt, mert az állítolag elég darkos lesz + még benne lesz VENOM!
6 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással
wrack 
értékelése:
2006. ápr. 15. - 18:04
Ez a rész már egy hangyányit jobb, mint az elozo. Tobey Maguire és Kirsten Dunst meg a May nénit játszó Rosemary Harris továbbra is bosszant, mert mindkét filmnek talán a legnagyobb hibája, hogy ok játsszák a hozzájuk nem illo, de fontos szerepeket. Alfred Molina ellenben nagyon jó volt Doctor Octopusként, és végre tényleg lehetett tole tartani, nem úgy, mint az elso rész Horrorra akadvát idézo Zöld Manójától.

Az akció jelenetekbol most is nagyon kevés van, amik vannak azok pedig túlságosan hihetetlenek. Persze tudom, hogy ez csak egy mese, de azért kétszáz méteres eséseket túlélni, szinte már repülni és vonatot megállítani hagyjuk meg Supermannek. A szerelmi szál, ha lehet még rosszabb, még unalmasabb és még hosszabb, mint az elso részben. Parker pedig még gyökerebb.

(10/5)
6 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással
vpe
értékelése:
2005. nov. 14. - 12:29
érdekes film, idegesítoen sok animációval. szerintem a Harry Osborn-t alakító színész jobb Peter Parker lett volna, mint Tobey Maguire (már kinézetre is jobban hasonlít a képregénybeli Parkerhez). ennyi pénzért érdemes megvenni, képregényrajongóknak kötelezo!

SPOILER

a második részben fél New York meglátja a Pókember arcát (metrós jelenet), de a forgatókönyvírók "nem mondjuk el senkinek" szöveggel megnyugtatják (?) a nézot és a Pókembert is. szerintem amit már egy ember tud, az már nem titok. sot, a forgatókönyvírók már szinte mindenki elott felfedték Pókember kilétét: a Zöldmanó fia, Harry is tudja, hogy legjobb barátja szabadidejében hálóhintázik és legyozi a gonoszt. MJ is megtudja, hogy kit is rejt a passzos kék-piros ruha. én úgy emlékszem, hogy a képregényben kínosan ügyelt a titkára, a filmben pedig nem. mindenesetre kíváncsian várom a harmadik részt... hogy abból mi fog majd kisülni???

SPOILER VÉGE
4 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
74%

7 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (3)
61-80%
 (2)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: