• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > 2003 - A fekete év (Könyvek)
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
2003 az elszalasztott lehetőségek, a rossz döntések, a diktatórikussá forduló állami magatartás éve volt. Egyszerre volt jelen a felelőtlen állami pazarlás, a tartalékok felélése és a lakosságra nehezedő megszorítások. Világossá vált, hogy a kormánynak nincs magyar jövőképe, se stratégiája. A magyar gazdaság és társadalom hanyatlása ma nem a külső körülményekben, hanem a fantáziátlan gazdaságpolitikában keresendő. Az EU-csatlakozáskor gazdaságilag és lelkileg egyaránt legyengülve bekerülünk egy edzett, az érdekeit világosan ismerő és tökéletesen érvényesítő csapatba. Mire számíthatunk? Ezeket a témákat feszegeti a szerző, aki a problémák boncolgatása mellett megoldási lehetőségeket is vázol.
Kiadó:
Kairosz Kiadó
Oldalszám:
228 oldal
Gyártási év:
2004

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: