• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > MIX (DVD)
- 70%
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
Eredeti ár: 3.290 Ft

Már csak 2 db. van raktáron
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

A Mix című filmben az amerikás magyar apa és tinédzser fia, Mitch között tovább mélyül a generációkat elválasztó szakadék, amikor egy temetés miatt Magyarországra, Budapestre utaznak. Mitch szülei Óhazájában kezdetben úgy érzi magát, mint a partra vetett hal. Miközben minden igyekezetével azon van, hogy időben visszaérjen az Egyesült Államokba, a los angelesi jövője szempontjából elengedhetetlenül fontos Dee Jay meghallgatásra, belekeveredik a budapesti éjszakába.

Szokatlan és váratlan fordulatok - nagymama, partyk, átverés, a 10.000 km távolból keresett szerelem, Bea váratlan felbukkanása - mind-mind szinte egyszerre történnek meg vele, hihetetlen pörgésben.

Mikor lekési a repülőgépet, teljesen magára marad egy számára ismeretlen, vad országban, amelynek a nyelvét sem beszéli. Mitch-nek csak néhány napja van, hogy összeszedje az új repülőjegyre a pénzt. Az az ötlete támad, hogy a pénzt egy óriási Buli szervezéséből szerzi meg.

Ahogy a bulira készülnek, Mitch és Bea egyre közelebb kerül egymáshoz, amit Bea pasija, a pornócsászárnak dolgozó fotós Csaba természetesen rossz szemmel néz.

A Buli estéjén Mitch álmai beteljesülését várja… de nem ez történik… További bonyodalmak adódnak…

A porno-alvilággal a háttérben és a Balkán Fanatik kirobbanó erejű zenéjével a Mix friss hangvétellel, egy amerikai srác szemével mutatja meg Budapest keményebb, karcosabb oldalát.

Steven Lovy a 35. Magyar Filmszemlén a zsűri különdíját kapta első magyar filmje, a MIX vágásáért, a Szemle Diákzsűrije pedig a filmnek ítélte a Legjobb Elsőfilm díját!

Stúdió:
Játékidő:
95 perc
Gyártási év:
2004
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Interjú - az alkotókkal
 
Előzetes -
 
Audiókommentár - a rendező közreműködésével
 
Képgaléria - Plakáttervek
 
Videóklip - Balkan Fanatik

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Filmek minden mennyiségben
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: