• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A Parallax-terv (DVD)
A Parallax-terv The Parallax View
- 85%
Szállítható: AZONNAL
699 Ft
Eredeti ár: 4.700 Ft

Már csak 1 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
Alan J. Pakula a paranoia thrillerek nagymestere a Klute után, és Az elnök emberei előtt készítette el ezt a nagyszerű filmet, amelynek alapötletéhez a Kennedy-gyilkosság adott ihletet!

Egy szenátor merénylet áldozatává válik Seattle-ben. Joe Frady, a sikeres újságíró csak percekkel a gyilkosság után érkezik a helyszínre, de kolléganője - egyben ex-barátnője -, Lee Carter szemtanúja volt az eseményeknek.

Évekkel később egy kormányzati bizottság megállapítja, hogy egy őrült magányos merénylő volt a gyilkos, és elvetik az összeesküvés lehetőségét. Lee azonban sírva keresi fel volt barátját, és bevallja, hogy rettenetesen fél. Azt állítja, hogy a gyilkosság szemtanúi közül sokan már nem élnek, és mindegyik gyanús körülmények között halt meg.

Amikor Frady pár nap múlva a lány halálhíréről értesül, már nem gondolja, hogy Lee rémeket látott. Nyomozni kezd, felkeresi a titokzatos körülmények között meghalt tanúk hozzátartozóit, és hamarosan rájön, hogy a nyomok egy bizonyos Parallax nevű céghez vezetnek. Egyre többet tud meg a titokzatos vállalatról, de azt nem tudja, hogy a vállalat is már mindent tud róla…

Stúdió:
Játékidő:
98 perc
Gyártási év:
1974
Hangok:
- angol - mono (DD)
- német - mono (DD)
- spanyol - mono (DD)
- olasz - mono (DD)
- finn - mono (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, holland, horvát, izlandi, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovén, török
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
 
Előzetes -

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: