• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Aki legyőzte Al Caponét - extra változat (DVD)
Aki legyőzte Al Caponét - extra változat The Untouchables - Special Edition
- 72%
Szállítható: AZONNAL
1.490 Ft
Eredeti ár: 5.390 Ft

5-10 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Az alkoholtilalom idején Chicagónak két polgármestere volt. Az egyiket szabadon választották, a másik viszont szabadon választott: azt tehetett amit akart. Ez utóbbit Al Caponénak hívták...

Az alvilág pápája kezében tartotta az egész várost - korrupt zsaruk, ügyészek, bírók serege tett meg mindent, hogy Al Capone érinthetetlen maradjon. Bár mindenki tisztában volt azzal, hogy a gyilkosságok, zsarolások és illegális italmérések mind Capone számláját terhelik, a férfi nyugodt lehetett: soha senki nem tudott (és nem is akart) vádat emelni ellene, a sajtó pedig úgy kezelte, mint egy igazi sztárt.

A fiatal, ambiciózus szövetségi ügynök, Eliot Ness nagy elhatározással érkezett a városba. Azt tervezte, hogy rács mögé juttatja Al Caponét. Nem sejtette, hogy a korrupció közvetlen munkatársai, beosztottai és főnökei körében is dühöng...

Stúdió:
Játékidő:
114 perc
Gyártási év:
1987
Hangok:
- magyar - mono (DD)
- angol - 5.1 EX (DD)
- német - stereo (DD)
- cseh - stereo (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, cseh, dán, finn, izlandi, lengyel, német, norvég, svéd, török
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
 
Kisfilm - A forgatókönyv és a színészek (kb. 15 p.)
 
Kisfilm - Forgatási történetek
 
Kisfilm - A műfaj feltámasztása (kb. 14 p.)
 
Kisfilm - A klasszikus (kb. 5 p.)
 
Kisfilm - Korabeli kisfilm 1987-ből (kb. 5 p.)
Átlagos értékelés:
gerbence
értékelése:
2007. feb. 28. - 15:39
A film nagyon jó, DePalma három alapmuvének (Sebhelyesarcú, Carlito útja és ez) egyike.
A kép szép, és a csomagolás is igényes, ráadásul, bár a másik ketto Universal-kiadású, a külcsín stílusában illeszkedik hozzájuk, így jól mutat a polcon.
Örömteli a szinkron megléte, viszont figyelmeztetek mindenkit: a magyar hangsáv úgy készült, hogy egy kalóz-videokazetta másolatát berakták egy régi mono videoba, bedobták egy medencébe, és a víz fölé lógatott mikrofonnal vették fel a hangot. Legalábbis így szól. Hogy van-e másik szinkronja, azt nem tudom, de nem emlékeztem rá, h ilyen gagyi lett volna amúgy (most itt a magyar hangok kiválasztására gondolok). Kevin Costner magyarhangja Terence Hill, és a többiek is ilyen színvonalon mozognak (kivéve Sean Connery-t), hangminoségre (az elobb leírtakon kívül) meg eleve sufni-szeru. Szóval a szinkron-hangsáv inkább érdekesség, mint haszonértékkel bíró tartalmi elem.

Ettol függetlenül bíztatnék mindenkit a megvételre, ha lehetne kapni.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Remo
értékelése:
2005. már. 10. - 11:30
Ez egy eros kiadás.
Nem nagyon ismerem a korábbit, de nem hiszem, hogy a hang ott 5.1EX lett volna. Csak belehallgattam, de nagyon ütos, ahogy valaki korábban megjegyezte utána a mono magyar szinkron aligha jöhet szóba. Igazából az is csak egy extra, amit egyszer meg lehet hallgatni, foleg nosztalgiából. Viszont nem kell fél perc se az eredeti hangból, hogy rájöjjünk a keverésbeli hiányosságokon túl a szinkron (finoman szólva) nem valami szöveghu, még jó, hogy a magyar felirat az!
Az extrákról is szóltak elottem, én is csak dicsérni tudom oket. Érdekesek, profin vannak összeválogatva és persze magyar feliratosak, ahogy kell. Szólnak benne milyen nehézségek keletkeztek a forgatáson, milyen költségvetési gondokat okozott De Niro leszerzodtetése, valamint egy félig felvett alternatív befejezésrol is.
6 látogatóból 6 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (2)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: