• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Godsend - A teremtés klinikája (DVD)
Godsend - A teremtés klinikája Godsend
- 93%
Szállítható: AZONNAL
299 Ft
Eredeti ár: 4.290 Ft

Már csak 3 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Paul és Jessie Duncan egy tragikus balesetben elveszítik szeretett kisfiukat, a nyolcéves Adamot. Miközben éppen a temetést szervezik, Dr. Richard Wells hihetetlen ajánlattal keresi meg őket: azt állítja, klónozással lényegében képes visszahozni Adamot az életbe, és így újra teljessé teheti az összeomlott családot. Az ajánlat számos kérdést vet fel, a fájdalmasan gyászoló házaspár, nem kis lelki gyötrődés és tépelődés után végül mégis elfogadja Wells javaslatát, aki rettenetes, szinte fausti egyezségbe kényszeríti őket. Dr. Wells az ajánlatát feltételekhez köti: mivel az eljárás törvényellenes, abszolút titoktartásra van szükség.

Az új Adam soha nem mehet más orvoshoz, és a Duncan házaspár kénytelen megszakítani a kapcsolatot minden barátjukkal, hogy egyetlen kíváncsi szem se lehessen tanúja annak, ahogy kisfiuk újból felnő. Hogy a titkot mindenképpen megőrizzék, a család átköltözik Riverton-ba, az idilli kisvárosba, ami Dr. Wells hatásosan kialakított Godsend Termékenységi Klinikája közelében van.
Paul és Jessie élete az „új” Adam-mal boldog, egészen addig, amíg el nem érkezik a fiú nyolcéves születésnapja…
Stúdió:
Játékidő:
98 perc
Gyártási év:
2004
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Előzetes -
 
Werkfilm (így készült) -
 
Interjú -
 
Tévészpot (televíziós előzetes) -
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2005. ápr. 6. - 21:05
Furcsa elsonek lenni... Alapvetoen nem egy rossz film, de a lehetoség sokkal nagyobb volt a sztoriban, mint amennyit kihasználtak belole. Gondolok itt egyrészt a klónozás kérdésére, amit néha félmondatokkal érintenek ugyan, de igazán nem mélyednek bele. Másrészt valószínusíthetoen nem volt szándékukban komolyabb horror-elemeket beletenni a filmbe, pedig a történet néhány pontján sokkal hatásosabb jelenetekkel egy kellemes misztikus-tudományos-horrort lehetett volna alkotni. Így megmarad egy egyszer nézheto mixnek, amiben a Hatodik érzék feelingjét a gyerekszínész közönyös játszása jelentosen lerontja. A DVD kép- és hangminosége szerintem a jelenlegi átlagoz hozza, különösebb hibát nem véltem benn felfedezni. Összességében sajnálom, mert számomra egy újab elpocsékolt lehetoség egy jó film készítésére. Attól függetleül még persze másnak bejöhet...
6 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: