• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > A főnix szárnya alatt (Könyvek)
Irene Tetzlaff
A főnix szárnya alatt nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Ez a könyv először írja le majdnem hézagmentesen az ismert Saint Germain gróf életrajzát. II. Rákóczi Ferenc elsőszülött fia alkímiai ismeretei és egyetemes tudása miatt a XVIII. század egyik legérdekesebb személyisége volt. St. Germain a szociális gondolatot hirdette. Megújította a régi rendi hagyományokat, előkészítette az "Európai Unió"-t. Konferenciákon és kongresszusokon állt ki a béke és a népek egyesülése mellett. Emberi nagysága bölcsességgel és segítőkészséggel párosult. Németországban a legjobb vegyészek között tartják számon. Kavargó élete és a róla mesélt furcsaságok különleges színezetet adnak cselekedeteinek, amelyeknek színtere egész Európa volt. Utolsó működési helye a schleswig-holsteini Luisenlundban és Eckerfördében volt, ahol a St. Nicolai- templomban helyezték végső nyugalomra. Az írónő is Eckerfördében élt. Könyvéből kiderül, hogy egész Európában hihetetlen kitartással, fáradhatatlanul kutatta Saint Germain nyomait.
Kiadó:
ABG Rent Kft.
Oldalszám:
180 oldal
Gyártási év:
2012

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: