• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A Part (szinkronizált változat) (DVD)
A Part (szinkronizált változat) The Beach
- 81%
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
Eredeti ár: 5.390 Ft

Már csak 3 db. van raktáron

  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
Richard a világ legszabadabb embere, csupán három dologra van szüksége a túléléshez: nikotinra, videojátékokra és Vietnamban játszódó háborús filmekre. Egyébként szabad, mint a madár, a világot járja, és nem törődik semmivel.
Egy lepusztult és elhagyott bangkoki szállodában öngyilkos lesz lepusztult és elhagyott szomszédja, és Richardra hagy egy térképet, mely egy titokzatos szigetre vezető utat mutat. A srác nem is akar ennél többet tudni, nekivág az útnak, megküzd a tengerrel és a hadsereggel, hogy végül rátaláljon valamire, ami csodálatos, elmesélhetetlen és megközelíthetetlen. Aztán fokozatosan kiderül, hogy a sziget mégsem hasonlít annyira a paradicsomhoz, mint azt első látásra gondolná az ember. A paradicsomnak például nem volt ennyi furcsa lakója. Ami pedig a megközelíthetetlenséget illeti: ha éppen menekülni kell egy szigetről, akkor nem előny, ha senki sem tudja, hol az a sziget…
Játékidő:
114 perc
Gyártási év:
1999
Hangok:
- magyar - DD/5.0
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - Surround (DD)
- orosz - 5.1 (DD)
- török - Surround (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, lengyel, orosz, török
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2009. szep. 23. - 23:49
Nagyszeru film egy titokzatos, paradicsomi helyrol, egy pálmafákkal övezett tengerparti öbölrol, ahol szeretet van és béke és sok-sok fu... aztán megjönnek az emberek, és lesz mindezek mellé sok hazudozás, menekülés, paranoia, téboly és persze halál. Remekül fényképezett (na, mondjuk errol a tájról nem nagy kunszt szép képeket csinálni), jó forgatókönyvvel és jó színészi játékkal megtámogatott alkotás a Part, részemrol két gyenge ponttal: túl sok az utalás az Apokalipszis most!-ra (foleg a film közepén, a haluzásoknál), és az nem tetszett annyira, a film vége pedig olyan nyálas módon giccses, hogy jaj.

Ha tíz éve látom, amikor készült, lehet, hogy elájulnék tole, milyen zseniális, de a muboldogság áráról sokkal hatásosabban mesélt nekem a Parfüm, Richard kalandvágya és történetének tanulsága pedig szerintem nem mérheto "Alexander Supertramp"-éhez (Út a vadonba). Mostanra részemrol a Part már "csak" jó.
1 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
Téli filmmaraton
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: