• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Sin City - A bűn városa (DVD)
Sin City - A bűn városa Sin City
- 77%
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
Eredeti ár: 4.290 Ft

Már csak 3 db. van raktáron
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Üdvözlünk Sin City-ben! Ez a város hívja és vonzza a makacs, kellemetlen alakokat, a korrupt jellemeket és az összetört szívűeket. Viharedzett lelkeknek való, kemény, sötét hely. Van, akinek ez a város az otthona: tisztességtelen zsaruk, prostik, mindenre elszánt önkéntes polgárőrök. Van, aki bosszúra szomjazik. Mások megváltásért sóvárognak. És aztán vannak olyanok is, akik mindkettőben reménykednek egy kicsit. Alig hihető, nehezen kezelhető hősök univerzuma, akik nem adják fel. Az utolsó percig megpróbálnak helyesen cselekedni egy városban, amely nem törődik velük. Az ő életükből, a város szívének legsötétebb zugaiban játszódó három sokkoló, feszültséggel teli, izzó történetből épül fel a kult-hagyománnyá vált eredeti képregényt alkotó Frank Miller, Robert Rodriguez és a vendégrendezőként feltűnő Quentin Tarantino elsöprő erejű játékfilmje.

A központi történet az acélkemény utcai verekedő, Marv (Mickey Rourke) sorsát követi nyomon. Amikor a számára elérhetetlen Goldie (Jaime King) mégis felmegy vele a lakására, majd másnap Marv holtan találja a nőt az ágyában, a férfi az egész várost felkutatja, hogy megtorolja annak az egyetlen cseppnyi szeretetnek az elvesztését, ami valaha a szívébe költözött.
Aztán ott van Dwight (Clive Owen), a magánnyomozó története. Miután Jackie Boy-t (Benicio del Toro), az egykor feddhetetlen, mára korrupt zsarut megölik az Óvárosban, Dwight elkeseredetten és eltökélten küzd, hogy megvédje barátnőjét, a „lányok” legkeményebbikét, Gail-t (Rosario Dawson).
Végül pedig John Hartigan (Bruce Willis) esete. Ő az utolsó becsületes zsaru Sin City-ben. Mikor már csak egyetlen órája van hátra a pályáján, még egy utolsó bevetésre készül: egy 11 éves kislányt akar megmenteni az egyik szenátor szadista fiának karmaiból. Hartigant lesittelik. A táncosnővé cseperedő Nancy (Jessica Alba) nyolc évet vár rá…
Az alkotók az eredeti képregényből a legmodernebb digitális módszerekkel varázsolták filmvászonra az egyes történeteket, amelyek faragatlan fickókról, fajankókról, hősökről és könnyűvérű nőcskékről szólnak. Egy fikarcnyit sem vettek el a képregény sziluetteket formáló stílusából, és szaggatott, „staccato” ritmusából. SIN CITY-t fények és árnyékok keltik életre, szorosan kapcsolódó, tömör dialógusok, stilizált színészi alakítások és rendkívül találékony vizuális ötletek segítségével.

Az idei év egyik legizgalmasabb, legegyedibb filmalkotása!
Stúdió:
Játékidő:
126 perc
Gyártási év:
2005
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
 
Előzetes - - MAGYAR HANGGAL
 
Tévészpot (televíziós előzetes) - - MAGYAR HANGGAL
 
Werkfilm (így készült) - - MAGYAR HANGGAL
 
Interjú - - MAGYAR HANGGAL
 
Werkfilm (így készült) - Így készült a Sin City
 
Audiókommentár - Galambos Péter, Ábrai Barnabás, Láng István és Kubiszyn Viktor közreműködésével
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2005. nov. 27. - 19:16
Teljesen újszeru és egyedi film, ami méltán aratott hatalmas sikert. Igaz, mikor én néztem a moziban, jópáran voltak akik aludtak rajt. Ok tudják. A film szerintem zseniális, a történetek kapcsolódása a kocsmában nagyon jó. Egyébként minden elismerésem a rendezoké meg a producereké, hogy ennyi híres és jó színészt össze tudtak hozni. Mégha a sztori néha hagy is kivetnivalót -egy ismerosöm mondta, hogy semmi más, mint értelmetlen öldöklés-, a sötét hangulat ábrázolása nagyon el lett találva. Elvégre Sin Cityben volnánk, nem?
A lemez képe hibátlan. Igazi projektorteszt. Nekem tévén nagyon jól mutatott volt ez az alapjaiban fekete-fehér koncepció.
A hangról. A magyar szinkron minosége elso osztályú. Végre kezd magára találni a szinkronszakma? A szereplok részben a régi megszokott hangjaikon szólalnak meg, részben viszont nagyon eltalált szinkronszínészek kölcsönzik hangjukat a kevésbé ismert színészeknek. Egyszeruen tökéletes. S mivel sok benn a narrátori szöveg, érdemes magyarul nézni. Ha. Ha valaki elfogadja, hogy min. 5-10 egységgel hangosabbra kell tekerni az erosíto gombját. Ugyanis a magyar hangsáv egyszeruen halk és tompa. Nem értem, erre miért nem tudtak odafigyelni. A moziban úgy szólt, mint az állat. Itt meg? Na hagyjuk..
Az extrák valóban kevesek és komoly érték nélküliek, bár örülhetünk, hogy egyáltalán vannak.
Gyanítom, ez is kult film lesz elobb-utóbb a stílusa és újszerusége miatt is. Kosárba!
3 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
95%

4 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (4)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: