• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Pumukli (DVD)
Pumukli Pumuckl und sein Zirkusabenteuer
- 79%
Szállítható: BIZONYTALAN
699 Ft
Eredeti ár: 3.290 Ft


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
Hol van Mr. Eder?” Ez Pumukli első kérdése, amikor egy hosszú külföldi utazás után visszatér Münchenbe, és üresen találja a garázst. A kis vörös hajú szomorúan üldögél ott, amikor a Ferdinand Eder nevű öregúr belép a garázsba. Csak azért nézett be, hogy még néhány dolgot magával vigyen a házból, többek között Alby ágyát.
Ez már túl sok a kis vörös koboldnak, beugrik Ferdinánd kocsijába, és hazaautózik vele. Röviddel ezután számos rejtélyes dolog történik Ferdinand Eder házában. A tárgyak mozogni kezdenek, valaki megeszik egy nagy darab süteményt, és így tovább. Pumukli balszerencséjére beleragad a ragasztóba (enyvbe?), és elveszíti a láthatatlanság képességét.
Mr. Edernek nehezére esik, hogy elhiggye, amit lát, és semmit sem akar kezdeni a kis kobolddal, de nagyon hamar rájön, hogy nem lesz könnyű megszabadulni tőle.
Ferdinand Eder mesél a szomszédasszonyának és a nő fiának Pumukliról, s ezzel komoly hibát követ el! A szomszéd egy utazó cirkusznak dolgozik, amely hamarosan a városba érkezik.
Amikor kiderül, hogy Pumukli láthatatlanná tud válni, két bűvész, Mr. és Mrs. Magiaro nagyon érdeklődni kezd iránta. Egy ilyen ügyes segítővel igazi varázslatot hajthatnának végre. Elrabolják Pumuklit Ferdinand Edertől, és a cirkuszba viszik, de nem számolnak azzal, hogy egy nehezen kezelhető, igazi kobolddal van dolguk.
Játékidő:
87 perc
Gyártási év:
2003
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- német - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, német
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Előzetes -
 
Képgaléria -
 
Werkfilm (így készült) -

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: