• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Színes érettségi feladatsorok matematikából, középszint - írásbeli - Középszint-írásbeli (Könyvek)
Színes érettségi feladatsorok matematikából, középszint - írásbeli - Középszint-írásbeli Színes érettségi feladatsorok matematikából, közép
Szállítható: KB. 3-6 NAP
2.280 Ft
 
 
 
 

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
Új, színes érettségi sorozatunk segítséget nyújt a középszintű érettségire való felkészülésben. A feladatsorokkal modellezhető az érettségi vizsgahelyzet, mivel szerzőink, akik gyakorló tanárok, minden az érettségi vizsgán is előforduló feladattípust bemutatnak. Külön ügyeltek arra, hogy a feladatsorok nehézsége, főbb jellemzői, pontozása, értékelése ne térjen el a hivatalos érettségi vizsgán megszokottól. A könyv mégsem követi szigorúan a hagyományos formát, mert igényes kivitelezésével, gazdag illusztrációival vidámabbá teszi a felkészülés fárasztó perceit, és az elején található módszertani útmutatóval, a végén lévő függelékkel, valamint a részletes magyarázatokkal bővített megoldókulccsal megkönnyíti a vizsgára való felkészülést. A kötetet ajánljuk gyakorláshoz és ellenőrzéshez, iskolai vagy otthoni felkészüléshez egyaránt.
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
Oldalszám:
176 oldal
Gyártási év:
2009

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: