• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Marco Polo II. (3-5. rész) (DVD)
- 50%
Szállítható: AZONNAL
499 Ft
Eredeti ár: 999 Ft

5-10 db. van raktáron

  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

3. rész

A Polo-család kalandjai igazából csak most kezdődnek. Az első kivégzéstől egy keresztényből muszlimmá vált hadvezér menti meg őket. A pápai áldás mellé kapott két pap azonban nem sokáig mer velük tartani, és az első adandó alkalommal visszaszöknek Velencébe. Az út Kelet felé pestissel fertőzött városokon és oázisokon keresztül vezet. Sajnos nem mindenki éli túl a találkozást a halálos kórral, akik viszont megmenekülnek, azoknak égig érő hegyeken kell átjutni, ha életben akarnak maradni.

4. rész

Hatalmas hóviharból szerzetesek menekítik ki hőseinket. Budha tanait egy kolostor szerzeteseitől ismerik meg a lábadozás ideje alatt. Az út további része a Góbi sivatagon át vezet a nagy kán birodalmába. Kubilaj hálás, mert a velencei kalmárok tartották szavukat és visszatértek hozzá, úgy ahogy évekkel ezelőtt megígérték. A kán udvarában azonban nem mindenki örül az idegenek visszatérésének….

5.rész

A nagy kán első szülött fia súlyos beteg. Egy vadászat alakalmával görcsös rohamot kap. Életét Marco menti meg. A kán azonban megparancsolja, hogy mindenkit, aki tudomást szerez fia betegségéről azonnal ki kell végezni.

Játékidő:
210 perc
Gyártási év:
1982
Hangok:
- magyar - mono (DD)
Képformátum:
4:3
 
Előzetes -

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Farsangi akció
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: