• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Da Vinci-kód, A (Könyvek)
Dan Brown
Da Vinci-kód, A The Da Vinci Code
- 15%
Szállítható: KB. 4-7 NAP
1.275 Ft
Eredeti ár: 1.500 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
A regény 2003 legnagyobb könyvsikere volt az Amerikai Egyesült Államokban.

Egy tudatmódosító kód rejtőzik Leonardo da Vinci munkáiban.
Egy elkeseredett hajsza Európa katedrálisain és kastélyain át.
Egy megdöbbentő tény, mely évszázadokig titokban maradt és most lelepleződik.

Kétségbeesett hajsza Európa székesegyházain és kastélyain keresztül. Végül fény derül az évszázadokon át titokban tartott, megdöbbentő igazságra.

A tanulmányúton Párizsban tartózkodó Robert Langdon szimbólumkutatót telefonon riasztják egy késő esti órán. A Louvre idős kurátorát meggyilkolták a múzeumban és egy érthetetlen kódot találtak a holtteste mellett. Miközben Langdon és Sophie Neveu, a tehetséges francia titkosírás-szakértő a rejtvény megoldásán dolgozik, elképedten fedezik fel a rejtett utalások nyomát Leonardo da Vinci műveiben - ezeket ugyan mindenki láthatja, ám a festő zseniálisan álcázta őket.

A hagyományos thriller-regények kliséiből kilépő Da Vinci-kód egyszerre villámgyors, intelligens és többrétegű; részletek sokasága és alapos kutatások hitelesítik. Az első oldalaktól a váratlan és elképesztő végkifejletig, Dan Brown bestsellerszerző ismét ismét mesterien bonyolítja a történetet.

A bestsellerből 2006-ban mozifilm-változat is készült Ron Howard (Apollo 13, Egy csodálatos elme) rendezésében, Tom Hanks és Audrey Tautou főszereplésével!

Kiadó:
GABO Kiadó
Oldalszám:
652 oldal
Gyártási év:
2003

A termék vásárlói ezeket is szerették:
KÖNYV
DVD
BLU-RAY
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: