• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Digitális erőd (Könyvek)
Dan Brown
Digitális erőd nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:

Amikor az NSA verhetetlen kódfejtő gépe találkozik egy rejtélyes algoritmussal, amelyet nem tud feltörni, az ügynökség risztja vezető kriptográfusát, Susan Fletchert. A ragyogó eszű és gyöngyörű matematikusnő olyan felfedezésre jut, ami pánikot kelt a hatalom körében. Az NSA-t túszul ejtették...de nem fegyverekkel, bombákkal, hanem hanem egy olyan zseniálisan összetett kóddal, amelye a parancs kiadásakor megbénítja az USA hírszerzését.

Susan Fletcher harcba indul a titkolózás és a hazigság áradatával szemben, hogy megmentse az ügynökséget, amelyben hisz. Miután mindenfelől árulás veszi körül, már nemcsak a hazájáért küzd, hanem a puszta életéért, majd végül annak a férfinak az életéért is, akit szeret.

Kiadó:
GABO Kiadó
Oldalszám:
512 oldal
Gyártási év:
2000

A termék vásárlói ezeket is szerették:
KÖNYV
DVD
BLU-RAY
Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: