• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Minden vilángol (DVD)
Minden vilángol Everything is Illuminated
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
Rendező:
Szereplők:
A gyűjtőszenvedélynek sokféle tárgya lehet: bélyeg, érme, kártyanaptár. Jonathan családi emlékeket őriz és rendszerez. Képek, elvásott fogak, pormacskák tasakokba rendezve, egytől egyig ott lógnak a falon. Ám nagyanyja egy olyan fényképet hagy rá, amely sehogy sem kívánkozik a többi haszontalan tárgy közé. Elindul hát a fotó nyomában, hogy felkutassa Ukrajnában az asszonyt, aki a második világháborúban megmentette nagyapját a náciktól.
Liev Schreiber (Sikoly, Az Aranypolgár születése) rendezőként debütált ezzel a magávalragadó filmmel, amelyet Jonathan Safran Foer novellája nyomán egyben forgatókönyvíróként is jegyez. A félszeg Jonathan szerepében Elijah Woodot láthatjuk, az angol nyelv határait feszegető ukrán útitársat pedig Eugene Hutz alakítja. Bár találkozásuk kultúrák összecsapása, a járatlan út, amelyen elindulnak, mégis arra viszi őket, amerre mindig is menni akartak.
Stúdió:
Játékidő:
95 perc
Gyártási év:
2005
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kimaradt jelenetek - - MAGYAR FELIRATTAL
 
Előzetes -

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: