• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Csak semmi pánik... (DVD)
Csak semmi pánik... Csak semmi pánik...
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2006. május 29. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
A Balatonnál játszódó bűnügyi kalandfilm egy, a második világháborúban lelőtt repülőgép vízbe zuhant értékes rakományának megszerzése körül bonyolódik. A rendőrség és egy bűnbanda ügyködik a cél érdekében, de mintha Ötvös Csöpi főnöke, a mindenre alkalmatlan Kardos doktor akaratlanul is inkább a bűnbandának segítene.
Végül Csöpi esze és ereje minden problémát időben megold, Kardos learatja a babérokat, és Csöpi is éppen eléri a balatoni Kék szalag vitorlásverseny startját.
Stúdió:
Játékidő:
83 perc
Gyártási év:
1982
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
Képformátum:
4:3
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2006. jún. 6. - 0:11
Tisztelt Dotkom Média!

Eloször is minden elismerésem és tiszteletem az Önöké, hogy felvállalták az Ötvös Csöpi filmek kidását DVD-n. Nagyon sok embernek szereznek(szerezhetnének) ezzel kellemes perceket. Köszönjük szépen. Továbbá azt is szeretném leszögezni, hogy nem szoktam ilyen mérvu kritikát megfogalmazni DVD kiadás kapcsán, talán csak egyszer, a Vertexes Hellraisernél.

Mégis azt kell mondjam, ezt a filmet így kiadni nem kellett volna. Ez a kép egyszeruen botrányos. Ilyen rossz minoségu kópiából nem szabadott volna DVD-t készíteni. A film kb 18-20 percenként annyira szemcsés, fehér foltos, hogy egyszeruen élvezhetetlen. Néha ugrik is pár másodpercet. Pont olyan, mintha a moziban egy ezerszer nézett celluloid szalagot látnánk. EZ ÍGY nagyon gáz.
Kérem Önöket, hogy az Elvarázsolt dollárt vagy jobb minoségben, vagy egyáltalán ne adják ki. Ez így elvesz sokat a filmnézés élményébol.

Köszönöm.

Amúgy a film épp oly klasszikus, mint a sorozat többi része, rengeteg nagyon jó színésszel-mégha epizódszerepekben is csak. Kern András itt háttérbe szorult Bodrogi javára, de Bujtor hozta a formáját. Ismét egy jó kis nosztalgiamozi és korrajz. Kép pocsék, viszont a mono hang egész turheto. Nem búg meg ilyesmi. Extrák gyakorlatilag érdemtelenek.

Nem mondom, hogy kosárba. Pedig ott lenne a helye. Én ilyen pocsék képet DVD-n még nem láttam Sajnos.
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
Legkelendőbb termékek
Kategória: Ötvös Csöpi
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: