• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > 766 Futballkapus játék és gyakorlat (Könyvek)
766 Futballkapus játék és gyakorlat nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
Tagadhatatlan, hogy a kapus teljesítménye kiváltja a nézők csodálatát. A fürge vetődés, a villámgyors reflexmozdulat, a kifutásnál mutatott merészség és bátorság lélegzetelállító, szinte boldogságérzést kelt a nézőben. Ki ne emlékezne Gordon Banks hihetetlen védésére, amikor Pelé rendkívül kemény fejesét hárította! Micsoda tehetség! (És hogyne emlékeznének a magyarok Grosics Gyula hihetetlen védéseire az angol csapat elleni mérközéseken. Micsoda tehetség volt ő is!) És mennyi edzés rejtőzik az ilyen könnyedség mögött! Mert bár a világ legsikeresebb labdarúgói kezdettől magukkal hozták a sikeres karrierhez szükséges képességeket, a szükséges tökéletességet mégis csak úgy érhették el, hogy gyakorlatok százait ismételték át ezerszer és ezerszer. Ez a kötet számos lehetőséget tár fel a kapusok előtt arra, miként készülhetnek fel élvezetes módon a játékra és hogy fedezhetik fel azokat a gyakorlatokat, melyek hozzásegítik őket a fejlődéshez. Végül az edzőnek is lesz olyan könyve, ami segít abban, hogy jobban képezze ki azt az egyetlen játékost, aki használhatja a kezét a meccs közben. Bár Ön e kötet alakjában egy receptkönyvet vásárolt meg, ne hagyja elveszni saját jó ötleteit a sokféle itt bemutatott gyakorlat között! Remélem, nem lustul el e könyv miatt! Továbbra is figyelje meg "egyes számozású" játékosát és azokat a gyakorlatokat ajánlja neki, melyek megfelelnek erősségeinek és gyengéinek.
Kiadó:
Dialóg Campus
Oldalszám:
170 oldal
Gyártási év:
2003

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: