• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Young Adam (DVD)
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2006. augusztus 18. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
Az 50-es években járunk, Glasgow peremén, a kikötőben. Fiatal lány holttestét sodorja a reggeli dagály. A közelben horgonzó uszály két férfitagja, Joe (Ewan McGregorTrainspotting, Moulin Rouge, Star Wars) és Les (Peter Mullan - Nevem: Joe, A Magdolna-nővérek) kifogják a hullát, de Joe viselkedésén, mozdulatain és arckifejezésén – akármennyire próbálja is leplezni – látszik, többet tud az előzményekről, mint amennyit elárul, és valószínűleg ismerte is a lányt. Amíg a helyiek megpróbálják kideríteni, ki is lehet az elhunyt személy, Joe és szállásadónője, Ella (Tilda SwintonVanília égbolt, Constantine – A Démonvadász, Narnia krónikái), aki egyben Les férje is, viszony alakul ki.
Az idő múlásával azonban nem csupán titkolt viszonyukra kezd fény derülni, de azt is megtudhatjuk, ki is ez a bizonyos halott lány, Cathy (Emily MortimerMatch Point, Rózsaszín párduc), milyen kapcsolatban állt a fiúval, és mit rejt az a múlt, ami elől Joe ide, erre a lepusztult uszályra menekült.
A skót David Mackenzie 2003-as filmje Alexander Trocchi már megjelenésekor hatalmas botrányt kavart könyve nyomán készült – a rendező hű maradt az alapanyaghoz, annyira, hogy a filmet bemutatásakor hasonló felháborodott kritikák kísérték, mint egykoron a regényt is. (A szikár, naturális, ugyanakkor letisztult képi világhoz kiváló módon párosul az egykori rock-zenész, David Byrne melankolikus és minimalista zenéje.) A bűnügyi történet mögött meghúzódó fajsúlyos dráma most az eredeti, vágatlan verzióban lát napvilágot, melyben láthatóak mindazok a pikáns jelenetek, melyeket a világ más részein kivágatott a cenzúra.
Stúdió:
Játékidő:
93 perc
Gyártási év:
2003
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Werkfilm (így készült) - (kb. 8 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Előzetes - (kb. 2 p.) - MAGYAR FELIRATTAL

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: