• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Underworld: Evolúció (DVD)
Underworld: Evolúció Underworld Evolution
- 85%
Szállítható: AZONNAL
499 Ft
Eredeti ár: 3.290 Ft

Már csak 3 db. van raktáron

  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Ahogy a vámpírok és farkasemberek viszálya egyre hevesebb, úgy fokozódik az Underworld Evolution feszültsége, a vérszomjas hatalom, a tiltott szerelem és a bosszú valóságos dáridóját kínálva.
Nagy titkok felfedése és egy elárult Vámpír elhatározása nyomán az évszázadok óta tartó küzdelem új erőre kap. Egy Halhatatlan hatalomvágya a Vámpír-Lycan viszály eredetére új felfedezések fényét veti. A múlt hirtelen nagyon szövevényessé válik, az is elképzelhető, hogy a jövőben egy teljesen új faj lép a színre...
Minden egyes összecsapás új felfedezéseket hoz napvilágra, éles fényt vetve korábbi eseményekre, áthatolva a lelkek mélyén eltemetett, fájdalmas emlékek sötétjén.
Stúdió:
Játékidő:
106 perc
Gyártási év:
2005
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
 
Werkfilm (így készült) -
 
Előzetes -
 
Interjú - a szereplőkkel és az alkotókkal
 
Kisfilm - forgatási képsorok
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2006. nov. 28. - 21:39
Az Underworld elso része nagy kedvencem volt anno. Azonban itt ez a folytatás, ami messze nem váltotta be a hozzá fuzött reményeket.
Amúgy nem állítom, hogy nézhetetlen mozi, mert másfél órára kikapcsolódni valóban jó. De sok dolog bosszant, amitol nekem nem tetszik igazán. Ez a film túl akarta szárnyalni az elsot. Túlcsavart történet, túlpörgetett akciók, túlzott látvány... Ez olyan "túl"film számomra. A kevesebb több lett volna... Kár volt a helikoptert leejteni a végén, a sok robbantás meg az autós üldözés is lehett volna rövidebb. Így lesz egy kimondottan eredeti hangulatú vámpírfilmbol egy szimpla akciófilm.
Emellett még a magyar rendordzsippek, a Vigyázat, magasfeszültség feliratú táblák szerintem egyáltalán nem illettek a filmbe. Igazából soha nem volt nevesítve a történet helyszíne, nem tudom miért kellett ezeket bennhagyni.

Ami azért tetszett a filmben, az részben a háttértörténet felvázolása(igaz, ez lehett volna hosszabb), valamint Marcus karaktere( szárny nélkül) A havas résznek kifejezetten jó hangulata van, a többi részben az akció elotérbe kerülésével ez elmúlik..

A DVDrol. A kép szerintem hibátlan, mint ahogy a hang is. Én egy picit hiányolom az elso rész "túlvezérelt"DTS-ét, de az angol 5.1 is szépen szól. Az extrák eléggé propagandaízuek, de magyar szinkronosak(!)

Összegezve: Gondolkodást nem igénylo, tipikusan gyengébb folytatás. Szerintem teljes árat nem ér. Majd lesz ez még 990 is. Akkor kosárba!
7 látogatóból 4 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
90%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: