• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Domino (DVD)
Domino Domino
- 77%
Szállítható: AZONNAL
499 Ft
Eredeti ár: 2.190 Ft

Már csak 4 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Lawrence Harvey, az elismert színész és Sophie Wynn (Jacqueline Bisset), az egykori modell leányaként, Domino Harvey (Keira Knightley) a felső tízezer világába született – egy olyan miliőbe, amely egyáltalán nem érdekelte őt. Már kora gyermekkorában fellázadt a konvenciók és a divatos nagyvilági élet kellékei ellen. Felnőttként a modellek világába tett röpke kiruccanása során előtte felvillanó végletek is eltörpültek saját fékezhetetlen, vad kalandjai mellett. Semmi nem tudta oltani izgalmak iránti szomját egészen addig, amíg bele nem botlott egy fejvadász-tanfolyamba. Sophie legnagyobb rémületére és megdöbbenésére, Domino nem csupán ebbe a munkába szeretett bele, hanem társaihoz is annyira kötődött, hogy lassan ez a közösség lett a családja. Ez az a pont, ahol történetünk, ez izgalmakkal és feszültséggel vibráló akció-thriller a kezdetét veszi...
Stúdió:
Játékidő:
127 perc
Gyártási év:
2005
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
 
Előzetes -
 
Interjú -
 
Werkfilm (így készült) -
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2006. okt. 11. - 21:06
Érdekes film ez a Dominó. Akár egy eszméletlenül jó thriller is lehetett volna belole, de sajnos nem lett..

Az egész film lelke Tony Scott hihetetlen vizuális ábrázolásmódja. Már csak ezért is érdemes megnézni a filmet, ami egyébként egy nem rossz akciófilm. A rendezo képi világa azonban oly erosen rányomja a bélyegét a filmre, hogy már-már túlzóan muvészinek tunik, ami a történetet és a karaktereket is háttérbe szorítja.
Pedig jó színészek játszanak a filmben, sajnos azonban a szerepük eléggé felületes, nem igazán lehet egyikük szerepébe sem beleélni magunkat. A történet is jó alapban, de kevéssé kidolgozott, mint mondjuk a Tiszta románcnál. Ráadásul az állandó lassítások és idougrások sem tesznek jót a cselekményvezetésnek.
Érdekes egy mozi, na.

A lemez képérol aztán végképp nem lehet értekezni. Agyonszínezett, homályosított jelenetekbol állapítsa meg valaki milyen a kép minosége. A hangról annyit, hogy én is értetlenül állok 2007-ben egy új filmnél a magyar 2.0-nál. Ráadásul még halk is. Az angol 5.1 sem egy nagy eresztés, de legalább van térhangzása. Halk egy picit, és sok spanyol szöveg nincs is feliratozva.

Szóval ez minden, csak nem minoségi munka, kedves RTL KLUB. Ez elmegy egy Bud Spencer filmen, de itt szerintem kevés. Na mind1. Én kihagyom így is-úgy is...
1 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: