• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Egy rém rendes család - 8. évad (3 DVD) (DVD)
Egy rém rendes család - 8. évad (3 DVD) Married with Children - The Complete 8th Season
- 2%
Szállítható: KB. 1-5 NAP
7.799 Ft
Eredeti ár: 7.990 Ft


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
A világ nyolcadik csodája, a Bundy-família újabb elsöprő poénzivatart zúdít a gyanútlan néző nyakába az EGY RÉM RENDES CSALÁD nyolcadik évadában. Ha be kell ugrani a Village People helyett, vagy mérges bogarakat kell kerülgetni, netalántán szemtől szemben kell állni magával a Kaszással, Alre, Peggyre, Kellyre és Budra bizton számíthatunk – akárcsak a vaskos beszólásokra és a gúnyos poénokra, mind a 26 epizódban.
Játékidő:
593 perc
Gyártási év:
1993
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
- angol - stereo (DD)
- német - mono (DD)
- francia - mono (DD)
Feliratok:
magyar, angol, francia, holland, német
Képformátum:
4:3
Átlagos értékelés:
Ev@
értékelése:
2011. dec. 19. - 20:38
Most nézem újra a sorozatot a barátommal. Egyik nagy kedvencem. Én nosztalgiából nézem, a barátom pedig még nem látta minden részt. Néha meg vagyok róla győződve, hogy mikor a tvben vetítették, mintha más lett volna egy picit a szöveg, de lehet csak rosszul emlékszem. Az viszont biztos, hogy az egyes epizódok végén az utolsó jelenet nem csak egy kép volt, amire szöveget is mondtak, hanem egy MOZGÓKÉP, egy rendes jelenet! Ezt a dvdn miért nem lehetett megoldani? Hangsúlyoznám, ez nem egy-két epizódnál figyelhető meg, hanem MINDEGYIK résznél, ahol a szereposztás alatt vagy után még folytatódik a történet! Ez felháborító! Ez talán még rosszabb, mint az újraszinkronizálás; mert bár nem a megszokott hangok vannak, de úgy legalább az eredeti műbe nem rondítanak bele! Így viszont élvezhetetlen. Azt hiszem fölösleges kiírnom, hogy SPOILER, sorozatot úgyis csak az vesz, aki tvben nézte, úgyhogy egy példa: volt egy rész, amelyben Pegék elrejtettek egy hűtőt Al elől, tele kajával, majd ebben az említett extra jelenetben mutatják, hogy Al is kiosont a saját kis saját teli hűtőjéhez. VIZUÁLIS POÉN! Egy képnél, amely azt mutatja, hogy Al áll egy nyitott hűtő előtt, hogy érvényesül az egész? Ezt a részt pont ma néztük meg, azért írom ezt példának, de sok ilyennel találkoztunk. Nagy szégyen ez a dvd kiadvány, amire a tizedik évadban felteszik a koronát (az egyik epizódot nemcsak átszinkronizálták, de át is írták az egészet, elrontva ezzel az összes poént – a tvben mikor először vetítették, azt kamuzták be, hogy új rész…). Mostmár csak abban reménykedem, hogy ezek a fent említett epizódok még megvannak valahol kazettán, különben b***hatom az élményt, amiért sok tízezer forintot hiába adtam ki. Mást nem tehetek, csak azt kívánom a „kedves kiadónak”: költsék patikára…
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
100%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: