• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Yamato - Öngyilkos küldetés (DVD)
Yamato - Öngyilkos küldetés Otoko-tachi no Yamato
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2007. március 13. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

Több mint 260 méter hosszú és 73 ezer tonna. A csatahajók királynője. 1945 tavaszán azonban már vele is elveszett a háború a japánok számára. A Yamatot tizenévesekből álló háromezer fős legénységével úgy küldik utolsó kamikaze útjára, hogy nincs benne elég üzemanyag a visszatéréshez. Alig egy nappal a kihajózás után amerikai felderítő tengeralattjárók felfedezik az ellenséges objektumot...

Makiko egy déli fekvésű japán kikötőbe érkezve azt reméli, hogy egy hajó elviszi őt a 60 éve elsüllyedt Yamato tragédiájának színhelyére. Kérése mindenütt elutasításra lel, mígnem ki nem derül Katsumi Kamio kapitány számára, hogy Petty Uchida tiszt lánya áll előtte. Kamio és Uchida szoros bajtársként büszkén és bátran együtt szolgáltak a legnagyobb hajón, melyet ember épített.

Kamio megdöbben a hír hallatán, hiszen abban a tudatban élt, hogy Uchida eltűnt, amikor az amerikai légierő elsüllyesztette a hajót 1945. április 7-én. Vállalja a tizenöt órás utat, mely során Makiko és egy 15 éves matróz, Atsushi oldalán újraéli a Yamato fedélzetén töltött háborús időket és megosztja emlékeit a fiatalokkal.

Játékidő:
138 perc
Gyártási év:
2005
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- japán - Surround (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Előzetes -

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: