• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Tora! Tora! Tora! (DVD)
Tora! Tora! Tora! Tora! Tora! Tora!
- 4%
Szállítható: BIZONYTALAN
6.799 Ft
Eredeti ár: 7.100 Ft

  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

   1941 decemberéig az Egyesült Államok hűvös távolságtartással szemlélte az Európát megosztó és lángba borító második világháborút.

   Nem is vette senki komolyan a figyelmeztetést, hogy egy 1941 decemberi napon az amerikai Pearl Harbor támaszpont felé repülőraj közeledik. Ez a könnyelműség kétezer amerikai katona életébe került és átbillentette a holtponton az aktív háborús részvételt fontolgató Amerikát.

   A mozikban Michael Bay legújabb filmeposza a Pearl Harbornál történt eseményeket használja fel egy magával ragadó romantikus történet elmesélésére, az 1970-ben készült filmklasszikusban azonban nyoma sincs romantikának. Akárcsak A leghosszabb nap, a Tora! Tora! Tora! is egyike minden idők leghitelesebb háborús filmjeinek, amely szinte percről percre idézi fel a bombázás előzményeinek krónikáját, valamint Pearl Harbor végzetes óráit, a nemzetközi (USA-Japán) együttműködésnek köszönhetően a lehető legobjektívebb módon!

   A Tora! Tora! Tora! különlegessége és hitelessége abban rejlik, hogy az egykor egymással szembenálló felek, a japánok és az amerikaiak közösen, koprodukcióban készítették a filmet. A japán oldalon történt eseményeket két japán rendező forgatta, míg az amerikai oldalon történteket egy amerikai rendező vitte filmre. A hatásos, Oscar-díjra jelölt vágás szintén amerikai és japán alkotók közös munkája volt.

   A filmet 5 kategóriában jelölték Oscar-díjra és a legjobb trükkökért - a mai szemmel is lenyűgözően hiteles bombázás-jelenetek elkészítéséért - meg is kapta az arany szobrocskát.

Játékidő:
139 perc
Gyártási év:
1970
Hangok:
- angol - DD/4.0
Feliratok:
magyar, angol, cseh, dán, finn, héber, izlandi, lengyel, norvég, portugál, svéd
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: