• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > 1000 Napóleon arany (Könyvek)
Szeleczky Arnold
1000 Napóleon arany nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Az antológia missziója, hogy hiteles korképet, kordokumentumot adjon Naplóelon érájáról, az Empire fénykoráról, a kortársak, valamint az utókor ítélőképességéről. Megérteni, értékelni és megítélni egy személyt csak úgy lehet, ha visszautazunk hozzá az idő kerekén, és nagyító alá vesszük az érzelmi, szerelmi életútját, a politka, a karrier ingoványos talaján át, egészen a tragikus útvesztőkig. A könyv küldetése, hogy tematikailag elkülönült fejezetei rávilágítsanak az érzelmi életen, az intimitáson túl, az egyén és a társadalom kölcsönhatására is. A könyv olyan, más aspektusból megvilágított dokumentumokat is tartalmaz, mely például fényt derít Napóleon és a szabadkőművesség kapcsolatára is.
Kiadó:
Magánkiadás
Oldalszám:
302 oldal
Gyártási év:
2004

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: