• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > 9 és 1/2 hét (DVD)
9 és 1/2 hét Nine 1/2 Weeks
- 4%
Szállítható: BIZONYTALAN
6.799 Ft
Eredeti ár: 7.100 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

   Mielőtt Elizabeth találkozott Johnnal, mindenki öntudatos, határozott, a saját lábán biztosan álló, életét egyedül irányító nőnek ismerte. John azonban egyetlen pillanat alatt átformálta. Elizabeth már képtelen önálló döntéseket hozni, képtelen távol tartani magát a férfitól és mindent megtesz, amit csak John kér tőle.

   Kapcsolatuk egyre intenzívebb lesz: az „egyszerű“ szex helyét erotikus játékok veszik át. Elizabeth nem tudja, mikor jelentkezik újra a férfi valamilyen különleges kéréssel, nem tudja, mi lesz a következő „feladata“. Nem tudja, miért kell bekötött szemmel várnia egy motelszobában, nem tudja, ki simogatja a combját, nem tudja, miért akar John éppen egy liftben szeretkezni vele.

   Ahogy telnek a napok, úgy válnak egyre komolyabbá és félelmetesebbé a kezdetben ártatlannak, ártalmatlannak tetsző játékok és Elizabeth-nek választania kell: vagy otthagyja Johnt, vagy tovább tűri, hogy a férfi megalázott bábja legyen…

Játékidő:
112 perc
Gyártási év:
1986
Hangok:
- angol - Surround (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, dán, finn, izlandi, lengyel, norvég, portugál, svéd
Képformátum:
1.85:1 (16:9)

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: